2 krat mi to stacilo,prvy krat som po troch dnoch isiel domov,bolo to totalne na picu,vsetci blvali,nikto nerobil ziadny program atd 8 rokov som mohol mat
chodievala som a zboznovala som ich lenže teraz...no teoreticky by som mohla ist ako rped dvoma rokmi do vermu na tabor pre takych starsych ale ja netrtkam bankarovho syna aby som mohla vyhodit 5 tisíc sk na tabor miniem to radsej na uzitocnejsie veci...
inak v mojom poslednom som spoznala @otvoreneokno a to fakt nelutujem hlavne kradnutie nutelových rožkov *-*
nebol som nikdy, ale ked som chodil na spolocenske tance a pripravoval som sa na sutaze, chodili sme v lete na sustredenie kde sme cvicili a zlepsovali techniku...bla bla
Naši ma pchali do tábora stále či boli letné, zimné, jarné, jesenné prázdniny Na poslednom som bola minulé leto vlastne to ani tábor nebol bolo to liečenie, ale bol to posledný pobyt takéhoto charakteru
blbost ze starsi nemozu ist do tabora MO Plusko robi tabory s dolnou hranicou 15rokov.... co som bola tento rok tak najstarsi typek mal 27 ... samozrejme bolo to "kusok" ine ako detske tabory, ale keby sa dalo hned sa vratim naspat..
chodil som do skautskýých a boli to fakt nezabudnuteľnéé zážitky chýbajúú mi ty skvelýý ľudia a kopec zábavíí a halvne tá naša krásna slovneská príroda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
A ja som ešte bola v horolezeckom a v egyptskom
Ale teraz... Vďaka, nemám záujem... Aj keď sa tam dá spoznať veľa nových ľudí... (@silence !!!!)
inak v mojom poslednom som spoznala @otvoreneokno a to fakt nelutujem hlavne kradnutie nutelových rožkov *-*
@Rischo 19ročný? môžeš íst tak za vedúceho
neviem či by tam aj 17násť ročných púštali ako decká do odielov
btw vyhrajte iPod nano na » iblog.pedestrian.sk