Nie.. Celkovo na festivaly nechodim lebo ja som ten typ cloveka co tam ide iba kvoli kapelam a ked uz si ich chcem uzit som rada ak som v prvej alebo medzi prvymi radami a to by sa mi na feste tak lahko nepodarilo
aký by to potom malo zmysel? rozbiť s fasa ludmi sa viem aj doma ... a na festivale by ma v prvom rade mali obklopovať ľudia čo sú na rovnakej vlne... nechápem ľudí čo sa tlačia napr. na pohodu a pritom tam nie je žiadna skupina čo by ich zaujímala... len treba sa tam asi pofotiť keď je to dnes také fresh a nice všetko a správna ovca musí ísť s davom
nechodím veľmi na festivaly, ale väčšinou keď idem na nejaký koncert alebo čo, tak skupinu nepoznám, a dajak mi to nevadí, veľa skupín som začala počúvať po tom, ako som bola na ich koncerte/revivale
@navratkrakena pretože pohoda nie je o rozjebávaní sa. predstav si, že ľudia tam naozaj spoznávajú kapely. alebo chodia na divadlá, diskusie a iné veci.
@grietusha nie každý festival je ako Pohoda že máš tolko aktivít mimo a hlavne také ako na pohode.. lebo na fest kde je síce herná zona,paintballove ihrisko,bazen a cinema stan nevidím moc zmysel ísť a vyjebať skoro stovku za listok ked mi hudba nešmakuje
@grietusha to nie je urážanie... mne to príde ako skôr rozhľad... to na čo sa na slovensku hráme s jedným hedlinerom za 60 € ak nie viac tak je skôr smutné... mám predstavu koľko sa z celkového rozpočtu radšej vyhradilo na marketing...
@navratkrakena pohoda je hlavne multižánrová, každý si ram príde na svoje... je ti punk, metal, rock, indie, psychadelické veci a taktiež kvalitný pop electro veci ako IDM alebo Drum and bass... máš si z čoho vyberať. Potom obrovský plus je, že organizátori maximálne doprajú ľudom "festivalový luxus" ohľadom osobnej hygieny.
@ao jasné, keď som tam šiel, tak z programu som poznal asi jednu pätinu a neznáme kapely sú tam preto, lebo nedá sa poznať všetko. Organizátori s tým rátajú, preto tam nezavolajú kadekoho. Kapely čo som nepoznal ma skoro vždy oslovili a prekvapili a už doma som si ich zaradil do svojho zoznamu obľúbených kapiel...
@frenkie477 ja som na pohode dokonca pracoval 2 roky po sebe takže rozhodne viem o čom hovorím... a rozhodne tam nevládne taká atmosféra akú si od festivalu predstavujem...
@sadistrom Nejde mi o to, ze by som vacsinu nepoznal. Ale ked som si namatkovo vypocul (celkom velku) cast z tych pre mna neznamych skupin, tak tam nebolo nic co by sa aspon vzdialene blizilo tomu co som ochotny pocuvat
chodím na festivaly hlavne kvôli mojim oblúbeným kapelám + aby som spoznala nové, ale predovšetkým z hudby, ktorú počúvam...a takých je v poslednej dobe málo, vlastne na slovensku už o takom nejakom ani neviem :/
samozrejme, nešla by som na fest, ktorý mi je žánrovo na kilometre vzdialený, natoľko odhodlaná spoznávať nové teda nie som. ale osobne mi od určitej doby oveľa viac vyhovuje ísť do niečoho, čo nepoznám (ale teda za splnenia tej podmienky, aby mi to bolo žánrovo aspoň trochu blízke).
známe veci potešia, samozrejme, ale ten pocit, že ma niečo v momente očarí a prinúti ostať do konca, je ťažko nahraditeľný.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
a jasne že iba kvoli kapela tam chodim....ale idem tam aj ked je tam iba jedna dobra kapela a zvyčajne sa necham prekvapiť...
pohoda = disneyland... ďakujem neprosím
predstavujem si... s mojim názorom samozrejme súhlasiť nemusíš ja ti ho nevnucujem
ale ak by som bol s dobrými ľuďmi iba
@navratkrakena tebe asi niekto veľmi ublížil
Takze uplne kazdy si tam na svoje nepride
Co sa obsadenia tyka, tak byval fajn Masters of rock. Ale to uz je tiez nejaky ten rok.
samozrejme, nešla by som na fest, ktorý mi je žánrovo na kilometre vzdialený, natoľko odhodlaná spoznávať nové teda nie som. ale osobne mi od určitej doby oveľa viac vyhovuje ísť do niečoho, čo nepoznám (ale teda za splnenia tej podmienky, aby mi to bolo žánrovo aspoň trochu blízke).
známe veci potešia, samozrejme, ale ten pocit, že ma niečo v momente očarí a prinúti ostať do konca, je ťažko nahraditeľný.
» hudbaodhensona.blogspot.sk/...