jasnačka. teraz sa najviac teším na Sninský kameň. ale minulú sobotu som spolu organizovala jeden festival čo sme robili s frajerom. dopadlo to výborne, napriek tomu že v našom meste ľudia priam bažia po kultúre
Jašnaaa vec .. Tento rok to boli zatial Punkáči ... v podstate da sa povedat ze aj Bee free kedze byvam nedaleko letiska a pocula som to jak keby ze som meter od stageu... A uz mam listocky na GRAPE cize asi tak
zatiaľ som bola asi 4 krát na Pohode, Grejpe, Let it Roll, Rock for people a Bee free a na Radio Express festivale ..ale tie posledné dva menované ani nepovažujem za festivaly a bolo to strašné v porovnaní s ostatnými
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
zatiaľ som bola asi 4 krát na Pohode, Grejpe, Let it Roll, Rock for people a Bee free a na Radio Express festivale ..ale tie posledné dva menované ani nepovažujem za festivaly a bolo to strašné v porovnaní s ostatnými
vlastne asi v porovnaní so všetkým ..
Napísala som aj pár festivalových blogov, to sa nedá zhrnúť pár vetami.
Teraz sa chystám na BetlehemFest a bojím sa, že to bude tiež na dho.
a inak, povedala som si nikdy viac...ale ono ma to prejde