samozrejme na dusicky su v mojej dedine hody a su tu aj kolotoce najlepsie je to umiestnenie kolotocov, oproti cintorinu, ludia sa tam idu pomodlit, vyjdu a idu sa kolotocovat ale su tu len 2-3 kolotoce no a este na zaciatku leta je tu juniales, to je celkom dobra slavnost
v žiadnom prípade ... tlačenica ľudí, mnoho stánkov ... vtedy ak sa chcem dostať z domu na miesto kde as dá dostať najkratšie cez námestie tak radšej obídem celé mesto jak sa jebať cez dav ...
Moc ma to neláka...chodím len keď tam chce ísť niekto z môjho okolia. Pred dvoma týždňami či kedy sme mali Dožinky ...včera zas njake oslavy SNP... nebola som ani na jednom ale keďže to mám asi 100m od domu som počila všetky tie ich "hitovky" ktoré tam hrali (ach)
myslite jarmok? Šimojúda? u nas sa to nevola hody ale ak vsetci myslime milion stankov a kolotoce tak je to to iste
tento rok budu 10. oktobra..milujem tie dni vacsinou dostaneme v skole riaditelske volno..
minuly rok som konecne vyskusala nove kolotoce Move it a Extreme..bala som sa strasne ale su genialne..len pred nimi netreba vela jest ach su to moje najoblubenejsie dni v roku hned po narodeninach (L)(L)(L) jarmok rulez
hey hey ..väcšinou na Vrakunské hody ale minulý rok som bola v Trnave na Jarmeku a asi tam pojdeme aj tento rok. V trnave to je lepšie..Je to ta väcšie a to podstanté je, že sú tam lepšie (brutálnejšie ) kolotoče =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
tento rok budu 10. oktobra..milujem tie dni vacsinou dostaneme v skole riaditelske volno..
minuly rok som konecne vyskusala nove kolotoce Move it a Extreme..bala som sa strasne ale su genialne..len pred nimi netreba vela jest ach su to moje najoblubenejsie dni v roku hned po narodeninach (L)(L)(L) jarmok rulez
Milí ľudia, z počiatku kusa nedôverčiví, ale potom veľmi milí
máme pečenú kačku a tak a síce na kolotoče už moc nechodím, taky break dance alebo Extreme si neenchám ujst