som zvedavy na vyjadrenia lebo podla mna o nic nejde a musim povedat ze tam chodim a citim sa tam skvele. urcite tam nechodim ocumovat ale relaxovat tak ako nas panbozko stvoril
ani neviem či by som sa hanbila ale prečo nie ale určite niekde daleko kde nikto znamy nebude lebo kebyze je taka na orave tak to v zivote nespravim lebo tu nevies kde z kazdeho roha vyskoci niekto koho poznas a to by bol zhooood
ja som tam bola, ale bola som oblečená, lebo to nebola oficiálna nudapláž ale nešla som sa na nikoho pozerať!!! málo ľudí tam bolo a ostatné časti pláže boli telo na tele takže...
Nechodím tam, nejak nechcem... bolo by mi mierne divné civieť na všetkých tých ľudí (a ja by som civela, ako sa poznám . A pomerne mi dali zabrať už len fotky mojich rodičov na nudapláži v Bulharsku
nikdy so nebola a nikdy tam ani nepôjdem...neviem načo je to dobré byť nahý na pláži...keď už si chcem opáliť komplet celé telo bez pásikov od plaviek pôjdem radšej do solárka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
kto sa prida??
1.niečo by sa postavilo
2. Stretol by som tam niekoho fakt nevhodného (napr, bývalá učiteľka Takže ak raz zavítam na nejakú takú pláž musí to byť dooosč daľeko