na strednej som sa obcas zviezla nacierno jednu zastavku, ale odkedy ma chytil revizor, uz si listok kupujem stale... a aj tak chodim najradsej peso, ked mozem
raz som išla na čierno, lebo som si zabudla označiť lístok a na ďalšej zastávke nastúpil tak strašne podozrivý chlap, že som prežila asi 4 infarkty kým som vystúpila.... už to nikdy nechcem zažiť
ne, ale chcem si urobiť srandu z revizora že keď ho zbadám, že sedí na sedačke a nevidí ma, tak na dalšej zástavke si šťuknem preukažku ešte raz pre istotu, vystupím a prebehnem vpred a nastupím, ale bez šťuknutia, aby videl, že idem na čierno a on ma pojde skontrolovať a bude mu to pipkať
@kain80 ale prosimta... okrem priatelky nie je na mne nalepeny nikto tak blizko ako ten vak... takze reci o tom, ze ten vak zabera miesta ako dospely clovek su somarina. Samozrejme mam ten vak na zemi, nie som debil, aby som ho nosil na chrbte (kde priznavam - moze zaberat viac miesta).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
takže keď mi skončí električenka a nemám na ďalšiu, chodím pešo, načierno len pár zastávok v prípade najväčšej núdze. nestojí mi to za to.
v BA si dávam pozor, in case of danger vyskočím z busu aj za jazdy, mne je jedno.