mne asi najviac co sa mi doteraz pacilo bolo Adam Sangala a 2+2=5...toto boli najlepsie predstavenia asi...a je to hrozne relaxujuce a super kulturny zazitok
ako som oznacila.... uzasna vec to divadlo... a kedze trosku sa motam aj ja v divadle tak viem kolko driny je za takym jednym predstavenim..... je to uzasne
strašne rada chodím do divadla a keby som mohla aj každý týždeň...
Teraz sa snažím prehovoriť svoju maminu, aby sme šli na Cestu životom v Slovenskom komornom divadle v Martine... uvidím ako sa podarí.
ja velmi velmi velmi raaad chodim do divadla ... ale bohuzial nejak na to vo svojom volnom case nemam cas a tak chodim v podstate len tak co zo skoly : disappointed: .... ale ja si to urcite v dospelosti vynahradiim hehe uz sa na to velmi tesiiim
kedze som clenom divadelneho suboru, milujem divadlo Uz som videl pomerne vela roznych hier, takze divadlo mi vie vela povedat Vadi mi len jedna vec: neviem preco je vstupne do Bratislavskych divadiel take strasne vysoke??? Aspon ze Kosicke je aj cenovo prijatelne
Co sa kvality tyka, tak som videl aj viac aj menej kvalitne hry a subory. Pohybujem sa v amaterskej sfere divadla, takze zhruba poznam kvality Slovenskych amaterov a musim povedat ze mnoho z nich by mohlo strcit do vrecka hociktoreho profesionalneho herca.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
@deraina ten je najlepsi
@deraina Roth je fakt genialny herec...
Teraz sa snažím prehovoriť svoju maminu, aby sme šli na Cestu životom v Slovenskom komornom divadle v Martine... uvidím ako sa podarí.
Co sa kvality tyka, tak som videl aj viac aj menej kvalitne hry a subory. Pohybujem sa v amaterskej sfere divadla, takze zhruba poznam kvality Slovenskych amaterov a musim povedat ze mnoho z nich by mohlo strcit do vrecka hociktoreho profesionalneho herca.