gulovanie som nikdy nemal rad ale tak kedysi sme sa chodili sankovat , hrat hokej atď. dnes je tato skurvena zima uplne nepotrebna a otravuje ma strasne !!!
@tomias jasne aj to je jeden z dovodov preco neznasam zimu lebo vonku sa neda proste robit nic ani len pit !!!
a ziadne hory v mojom okoli niesu takze aj keby som chcel napriklad lyzovat tak nemam kde a hokej neni s kym hrat a to skurvene obliekanie , kurenie drevom , mrznutie na zastavkach , uhrnanie snehu , moj pes musi mrznut 3 mesiace chudak a kurvaaaaaaa neznasam zimu !!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Už som sa šmýkal
To keď sme vonku , a niekto mi zadrbe guľu mezdi oče , tak opätujem paľbu a tak nejak raz za čas .
a ziadne hory v mojom okoli niesu takze aj keby som chcel napriklad lyzovat tak nemam kde a hokej neni s kym hrat a to skurvene obliekanie , kurenie drevom , mrznutie na zastavkach , uhrnanie snehu , moj pes musi mrznut 3 mesiace chudak a kurvaaaaaaa neznasam zimu !!!!!