Spravidla nie. Stalo sa mi to len raz, ked som mal ist s kamarátom na turu no nakoniec siel aj s priatelkou a tej sa hrozne nechcelo, tak som musel ist sam. Ale uplna pohoda musim povedat. Som sa prihovoril jednej turistke a siel som potom cely cas s nou.
Inak by som sam nesiel lebo rad mam aktívnu dovolenku/volno a tam je najlepsie mat so sebou niekoho, kto Vam zavolá pomoc v najhorsom, alebo upovedomí rodinu aťd. atď.
Keby som mal rád dovolenky typu, ze idem k moru a budem len na pláži, tak by som asi nemal problém, lebo si myslím, že by som sa s niekým škamošil
Naši chodili na dovolenku oddelene, lebo mama chcela chodit kvasiť k moru a otec zasa radšej turistika v hodrách alebo adrenalín v sev. krajinách ja to mám podobne, tiež chodím radšej sám, max. vo dvojici... Teraz chodime casto, resp. kazdy rok s priatelom na dovolenku na Slovensko, lebo sa mu zapáčili Tatry, ja Tatry milujem a Belgicko je placka, takže tam chodíme akurát tak k moru, co mne vyhovuje, lebo neznášam horúčavy. Ale keďže ja mám regulérne prázdniny, tak chodievam dosť často sám a vyhovuje mi to, veľmi... naposledy som si urobil výlet do Krakowa a na poloostrov Hel (PL), bolo fantasticky, v auguste LIbanon a zasa Tatry ale teraz Tatry sám, čo mi tiež vyhovuje... nemám rád, keď ma niekto naháňa, že spomaľ, pridaj, poďme tam alebo tam... a v horách sa dobre rozjíma človeku samotnému... Jediná dovolenka s väčšou partiou bol trip do Indie, to by som absolvoval pokojne znova ale inak mám rád samotu
na výlety chodím často sama a je to tak omnoho lepšie z mnohých dôvodov. vždy viem, čo od toho môžem očakávať, viem, že mi nikto nezavolá tesne pred cestou s tým, že nemôže. viem si to zariadiť finančne a nemusím sa obávať zbytočných neočakávaných výdavkov. keď idem na výlet nikdy nemám presne stanovený plán cesty, niekedy dokážem stráviť hodiny fotením prírody a tomuto tempu sa asi nikto nedokáže prispôsobiť. nechcem byť ľuďom na príťaž a zároveň nechcem, aby bol niekto na príťaž mne.
minulé leto som bol spolu s partiou (3ja chalani), ale ku koncu som ich mal plné zuby a nemohol som sa dočkať, kedy sa ich zbavím. Tak rozmýšľam, že toto leto pôjdem sám. Inak plne súhlasím s @8
Bola som vo vela krajinach uplne sama a bolo to fajn, teraz uz som dlho nebola tak lebo mam dobreho kamosa s ktorym sa fajn chodi na dovolenky tak chodime spolu.
Ale sama na vylet uplne stale chodim, proste sadnem do auta a idem na den niekam na kopec, na hrad, aj v zoo som bola sama uz a tak momentalne je mi to proste prijemnejsie ist sama nez s niekym zo svojho okolia
Výlety nie, ale ja som dost casto uplne spokojna sama so sebou, takze si vybehnem na kavu, cvicit a raz za cas aj do kina....uplne sama a je to brutalny super relax
@subarnica velmi lahko sa tomu da rozumiet, ked idem na vylet s partiou ludi tak musim sa obmedzovať a prispôsobovat sa im, kazdy ma iny ciel a iny zaujem na vylete alebo dovolenke. Ale pokial clovek ide sam niekam, tak neni nikym a ničim obmedzovany a moze si ist kam chce. Raz som bol s partiou na dovolenke a velmi mi to vadilo, pretoze mi robili program denny s ktorym som ja nesuhlasil
sam chodim, niekedy je to tak najlepšie, ma to proste svoje vyhody, nie že by som sa nevedel prispôsobiť, viem ... a ak keby som chcel s niekym isť tak by som taku osobu musel najskôr nasjť
... resp. asi tak ako napisala H8u
Anoooo. Naj pocit, nikomu sa netreba prisposobovat, citim sa uplne free. Spoznam plno novych ludi. Naj zazitky z cestovania solo. Vcera sme sa o tom bavili se spolubydlici a ja hodinovy monolog o vyhodach. Zacalo to ako vyzva a skoncilo to pri tom ze preferujem sama..... Je to ooo vela vacsie dobrodruzstvo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A nemala by som pekné fotky!
Inak by som sam nesiel lebo rad mam aktívnu dovolenku/volno a tam je najlepsie mat so sebou niekoho, kto Vam zavolá pomoc v najhorsom, alebo upovedomí rodinu aťd. atď.
Keby som mal rád dovolenky typu, ze idem k moru a budem len na pláži, tak by som asi nemal problém, lebo si myslím, že by som sa s niekým škamošil
ale aj tak ani sama nejdem
Ale sama na vylet uplne stale chodim, proste sadnem do auta a idem na den niekam na kopec, na hrad, aj v zoo som bola sama uz a tak momentalne je mi to proste prijemnejsie ist sama nez s niekym zo svojho okolia
... resp. asi tak ako napisala H8u