Keď sa máte s niekým stretnúť prídete včas, alebo meškáte - koľko? Máte radi, keď musíte na niekoho čakať? Koľko je vaše maximum, po ktorom z daného miesta odídete? Ako je to u Vás?
no tak ja niekedy nepridem vobec aaa cakat sa mi nikdy dlho nechce takze ked dlho cakam(okolo 15min) tak tej doticnej osobe zavolam kde je alebo rovno odidem
už som sa raz odnaučila meškať ale teraz to robím zas lebo aj kamošky pravidelne meškajú. ale tak max. tých 5-10 minút. a čakať nečakám...po 5 minútach volám
meškávam maximálne tak do školy na vyučovanie, ale aj to iba zriedka...neznášam ak sa mám stretnúť a iní meškajú dlhšie než 5 minút bez toho, aby aspoň zavolali predtým a dali vedieť
meskam vzdy a vsade a uplne mi to nici zivot a neviem sa to odnaucit. ked poviem nejaky cas tak aspon pol hodinu ktomu treba pripocitat. vacsinou odchadzam z domu v case ked uz by som mal byt na mieste
ja vecsinou stale meskaam a to us si na to ludia v mojom okolo us zvykli stale mi povedia ze o 10 min. skor tam mam byt a ja aj tak meskam ... najdlhsie som asi meskala 45 min. na rande
meskam do skoly, ale iba ked idem s mamou autom, lebo ona meska.. ja chodim na cas, ked idem peso alebo tak, na nejake stretnutie.. nemam rada ked niekto meska a napriek tomu som raz cakala dve hodiny na meskajuceho kamarata..hm
vacsinou pridem vcas, alebo maximalne o 5 minut neskor.... neznasam na niekoho cakat, tak pocas cakania vzdy telefonujem.... a prestane ma to bavit asi po 15 minutach...
meskam vzdy.. jedine kedy nemeskam je ked mi cesta trva kratsie nez som si myslela alebo nejakou stastnou nahodou, ale ludia co ma poznaju si uz nato zvykli.. ja sa vzdy snazim prist nacas, ale nejako sa vzdy jak odchadzam zdrzim, ze neviem najst kluce alebo neviem co vsetko tak co uz no
inak niekde som citala, ze tieto veci suvisia s tym jak ste sa narodili, ze napr. ja som sa narodila s dvojtyzdnovym meskanim tak furt meskam a podobne.. mozno preto mi aj neskor dopina nom
njn vsade obcas sa stane ze meskam, ale nieee casto, vazne vacsinou chodim 5 minut skor, no ale na navstevy sa zo slusnosti chodi 5 minut neskor, tak musim meskat ci chcem ci nechcem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
takze ked z toho urobime aritmeticky priemer, tak chodim nacas
sviatocne meskam, ale dopredu to druhej strane oznamim.
ked niekto meska a neoznami mi to, tak ma problem
a nemam rada ked musim na niekoho cakat,ale este som tak na nikoho dlho nemusela,ked nedojde za 20 minut tak mu zavolam a ked nedvihne ma smolu
sranda co
ale nechcite vediet kolko dokazem meskat
inak niekde som citala, ze tieto veci suvisia s tym jak ste sa narodili, ze napr. ja som sa narodila s dvojtyzdnovym meskanim tak furt meskam a podobne.. mozno preto mi aj neskor dopina nom