Mala som obdobie asi pol roka trvajúce (medzi 15 a 16), kedy som chodila stáááále asi každý týždeň.. potom už stále menej a teraz tak raz za pol roka maximálne a vždy STRAŠNE nadávam
omg vy premudrovani inteligenti, to že niekto ide na diskoteku neznamená, že sa celý čas polonahý zvíja v strede parketu.. ja som na diskotéke netancovala asi rok -.- ani nič podobné..
bol som, ked som mal 15... dva razy..vzdy s inymi ludmi..ozrali sme sa a bolo vela srandy... inac samotna diskoteka stoji s prepacenim za hovno aj s tymi pazvukmi, kvazi DJmi (jukeboxmi) a spotenymi picami na parkete..
keď som mala 16 tak som občas chodievala, ale veľmi ma to nebavilo... chodila som skôr na také so starými hitmi , lebo typická disco hudba je pre mňa niečo strašné..
parkrat som bola, ale to som mala asi 12 rokov a to boli take diskoteky typu skola v prirode, lyziarsky, silvester...a co ja viem..aj celkom sa mi to pacilo hoci teraz sa diskotekam vyhybam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
chodíme spolu pravidelne do Oceánu
...Este ze je teraz ten hokej a prehravame, inak by ma zase tahali