Ahoj .. mám problém a chcela by som vás poprosiť o radu ... Mám doma morča . bude mať asi 2 roky a má hnačku .. všimla som si to len dnes ale už včera bola taká divná ... spravila som vhybu že som jej celý týždeň dávala idem sladkú papriku lebo nič iné so
práveže moja je velmi .. objemná vôbec neschudla ....len stojí v rohu klietky .. pozerá do rohu a je taká bez života .... lenže veterinár .. pochybujem že teraz vez sviatky tam bude ....
a co takto ist k veterinarovi??? uz si s nou davno mala ist, a nie sa spamatat vecer pred stedrym dnom ze "co ak tam cez sviatky nebude". nas napriklad ordinoval aj dnes.
sladka paprika vobec nie je vhodna pre morcata. davaj jej len suchu stravu, to jest seno a k tomu vodu. v ziadnom pripade nic stavnate, ziadne ovocie a zeleninu.
ked nechces aby ti zdochlo tak musis pre to nieco spravit, zistit si kedy ti ordinuje veterinar alebo sa aspon nedajboze zaregistrovat na fore. prepac ze som hnusna ale mat morca len na sladkej paprike lebo nic ine nemas je nezodpovedne, nie to este tyzden
@nightmare96 ale inak to s tou šťavnatou stravou je strašná blbosť, moji sa v zdraví dožili pomerne decentného veku a teda šťavnatej strvy mali hojne, aj väčšina príručiek a chovateľov ti toto potvrdí
@nightmare96 .... moje morča ochorelo 22.12 .. čiže na sviatky .. to už neordinuje žiadny zverolekár v Ružomberku .. čo je malé mestečko ...jednému som skúšala aj volať ale nedvíhal ....k tomu veterinárovi mám hroznú nedôveru lebo dával injekciu mojej korytnačke a do večera bola mŕtva... očkoval kamarátkinho zajaca a ten bol tiež do 2 dní mŕtvy...dával nejaké vitamíny kamoškinmu tehotmému morčaťu a aj to zdochlo .. takže asi tak o šikovnosti nášho veterinára preto k nmu nerada chodím..a moje morča už asi ide tiež zdochnúť .. :/ leží na jednom mieste a len dýcha ... dobre .. priznávam mala som sa o ňu lepšie starať .. aj tak to bolo moje prvé morča ... :/ čo sa dá robiť ... aj keď na sviatky je to také blbé ... posúva sa do vyššieho levelu ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
(mňa skôr prekvapuje, ako bolo ochotné žrať celý týždeň to isté, moji boli potvory rozmaznané a papriky sa ani len nedotkli)
(prípadne sa môžem pozrieť do jednej knihy, keď budem mať viac času)
(a čítať staré vlákna sa dá aj bez toho, ak funguje vyhľadávanie)
ak ale začne byť apatické, tak veterinár, aspoň podľa knihy, ktorej som vždy celkom verila
ale to si všimneš ked je to s ním veľmi zle lebo úplne schudne
ak to druhé, tak to nie je dobre...
sladka paprika vobec nie je vhodna pre morcata. davaj jej len suchu stravu, to jest seno a k tomu vodu. v ziadnom pripade nic stavnate, ziadne ovocie a zeleninu.
ked nechces aby ti zdochlo tak musis pre to nieco spravit, zistit si kedy ti ordinuje veterinar alebo sa aspon nedajboze zaregistrovat na fore. prepac ze som hnusna ale mat morca len na sladkej paprike lebo nic ine nemas je nezodpovedne, nie to este tyzden
poprípade pozri sa na googli čo znamená ked má morča hnačku... ale veterinára by som odporučila rozhodne.
a s paprikou som netušila už len pre to, že moji ju aj tak nikdy nechceli