Videli ste už niekedy dve bozkávajúce sa ženy, dvoch bozkávajúcich sa mužov? Áno, práve narážam na homosexualitu, ktorá je tu okolo nás, aj keď sa jej snažíme vyhnúť a zatvoriť pred ňou oči . Čo je homosexualita? Je to trvalá erotická a sexuálna preferenc
to Aklunah: ne to fakt na zamyslenie,no nic sa tym nevyriesi..tato tema sa tu bude obraciat stale dokola,kym ludi neomrzi..ja nic proti homosexualom nemam,ale tym,ze sa par ludi bude zamyslat nad tymto problemom a jeho "riesenim" nic sa nevyriesi..
tak podla mna homosexualita nie je nic moc. a ani to nieje tak casto vrodene ako vytvorene danym clovekom, ked nevie co od rozkose... takze ja toto zrovna nepodporim,ale ako zastanca humanizmu som proti upalovaniu homosexualov "nechajte ich zit spokojne a slobodne aj ked s tym mate nejaky problem, jasne?"
ja som len proti vychovavaniu deti u homosexualov. tie deti sa mozu z toho zosaliet, darmo im bude niekto hovorit, ze vztah je zena a muz ked doma vidi dvoch chlapov/zeny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov