Nie, nenapil sa po zvracaní. Vymenila som mu už aj vodu ... Dala som mu úplne studenú vodu. Ale piť nechce z misky, nenapije sa mi ani z dlane, ale stále ho trochu so studenou vodou trochu osviežim aby neskolaboval.
Skúšam dokiaľ nedôjdu rodičia. Uterák radšej neskúšam, nakoľko on uterák kuše. Aby niečo nezjedol, nech mu nie je ešte horšie. Od rána už mu je nejako čudne, dala som mu do misky granule ... Ale sa toho ešte ani nedotkol. Ale už som mu to vzala, nech bude mať diétu.
Už som aj nad tým rozmýšlala ale žiaľ striekačku nemám.
Hajzelbaba
Nie, kosti mu vôbec nedávam. Vôbec mu nedávam jedlo pre človeka. Len granule, mlieko, voda a takéto podobné jedlá podávam ale len pre psíkov.
Odčervený bol 19.05.2011. Nie, nemá nafuknuté brucho, len má taký postoj že ho niečo bolí. Vyvrátil len sliny s vodou, nič viac ....Takýto stav má len prvý deň.
Jednoznačne čím skôr k veterinárovi. toto sú strašne všeobecné príznaky, môže to byť hocičo. Od pretočenie žalúdka, otravy, črevné problémy alebo len nejaký úpal.
Budem sa snažiť čo najrýchlejšie zájsť za veterinárom. Pochybujem že to bude úpal, nakoľko cez takéto horúčavy s ním nechodím vonku na prechádzky len vyvenčiť a domov, skôr s ním chodím až večer na nejaké tie dlhé prechádzky. Takže takto
Ak by si mala podozrenie, že niečo zožral, tak by bolo dobre vyvolať vracanie napríklad podaním slanej vody, len neviem, že kedy pôjdete k veterinárovi, lebo ak nepije, aby mu potom nebolo ešte horšie a nebol viac dehydrovaný.
Mlieko som mu dnes ani nedala a ani mu nedám, môžem ho ešte viac pokaziť.
Nie, nezožral nič také čo by nemal, dávam POZOR !!! My sme už raz boli u veterinára a povedala že to je z granúl že každá jedna granula obsahuje to nejaké farbivo !
nášmu pomohlo čierne uhlie na zvracanie. tiež nechcel žrať vtedy, ale on by ani minútu pred smrťou neodmietal kuracie prsia do toho sme mu dalo to čierne uhlie a pomohlo mu.
Ale určite s ním choď k veterinárovi snáď to nebude nič vážne. Možno len niečo zlé spapal alebo mu je zle z tohto tepla.
nebude to nejaka ta sracka, co sa sem na nas ruti z nemecka? nieco som zachytil v spravach.. mlieko a podobne veci by som psovi urcite nedaval, hlavne ked uz je vsetko z polska a okolotych riti...
jedna odčervovacia tabletka robí zázraky.... je to ešte vpodstate šteňa, zožerie každú blbosť, tak sa pekne pozri do veterinárneho denníčka, či si mu náhodou nezabudla tú tabletku dať
mlieko mu nedavaj, ani studenu vodu.. necitala som vsetko ale nasim zvieratkam, vzdy ked im bolo zle, sme dali vlaznu vodu a do misky ryzu s kuracim maskom a mrkvou (vsetko uvarene dokopy) nenut ho jest a nechaj ho sameho nech si oddychne.
Môj psík sa už má oveľa lepšie. Príma už aj vodu .. Sám sa napil, a celú misku spapal. Už sa aj hral, takže pomaly sa už dávame dokopy. Nezvracal mi už odvtedy.
U veterinára som nebola, nakoľko som zistila že je mimo KE. Takže ho teraz vôbec nezastihnem, že musel ísť operovať do zahraničia. Tak uvidím ako to s ním bude zajtra, ale dnes sa má lepšie. Uvidím ako to bude prebiehať cez noc, budem ho kontrolovať. Dúfam že túto noc strávime bez žiadných komplikácii a budeme búvať celú noc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Ďakujem, určite zájdem ta dr. jak prídu rodičia
mozes vyskusat aj na nom
Smecta ti nepomôže ! Skús psylium, B-komplex a skús si dať 2 banány. Nie je to nič príjemné, prajem skoré uzdravenie
A radšej to neskúšam, predsa je to pes a nie pokusný králik.
ale ak máš nejaký čaj na žalúdočné problémy doma tak mu ho môžeš skúsiť uvariť a trošku mu skúsiť dať
žiaľ takéto čaje nemám doma. Ale pochybujem že by sa čaju napil, ak mi nechce piť ani vodu.
Ďakujem.
kedy bol odcerveny? ma nafuknute brucho? co vyvratil? len sliny s vodou? odkedy ma takyto stav?
Už som aj nad tým rozmýšlala ale žiaľ striekačku nemám.
Hajzelbaba
Nie, kosti mu vôbec nedávam. Vôbec mu nedávam jedlo pre človeka. Len granule, mlieko, voda a takéto podobné jedlá podávam ale len pre psíkov.
Odčervený bol 19.05.2011. Nie, nemá nafuknuté brucho, len má taký postoj že ho niečo bolí. Vyvrátil len sliny s vodou, nič viac ....Takýto stav má len prvý deň.
je divné že by zvracal iba z granúl... nevšimla si si že by niečo zožral čo by nemal?
Budem sa snažiť čo najrýchlejšie zájsť za veterinárom. Pochybujem že to bude úpal, nakoľko cez takéto horúčavy s ním nechodím vonku na prechádzky len vyvenčiť a domov, skôr s ním chodím až večer na nejaké tie dlhé prechádzky. Takže takto
Mlieko som mu dnes ani nedala a ani mu nedám, môžem ho ešte viac pokaziť.
Nie, nezožral nič také čo by nemal, dávam POZOR !!! My sme už raz boli u veterinára a povedala že to je z granúl že každá jedna granula obsahuje to nejaké farbivo !
(a neviem, preco to neriesis s veterinarom aj ked telefonicky.)
Už zvracal, už mu je lepšie jak sa vyzvracal. Ale teraz leží, ťažko povedať kedy s ním zájdem ku dr. kedže moji rodičia sú mimo.
Ale určite s ním choď k veterinárovi snáď to nebude nič vážne. Možno len niečo zlé spapal alebo mu je zle z tohto tepla.
áno, skúšali sme aj na varenú stravu a aj granule sme mu zmenili.
Hajzelbaba
Opuchnutý jazyk nemá, horúčka nie je, sopeľ mu niekedy tečie ale teraz má nos suchí.
(Nakoľko nemám na ňho tel.č., ale už každú chvíľu majú prísť rodičia)
Zájdem s ním. Teraz akurát búva ... Tak dúfam že to nič nebude vážne, ale nemalo by byť.
jedna odčervovacia tabletka robí zázraky.... je to ešte vpodstate šteňa, zožerie každú blbosť, tak sa pekne pozri do veterinárneho denníčka, či si mu náhodou nezabudla tú tabletku dať
Ako sa ma psik?
Odčervení je, boli sme u veterinára 19.05.2011. Povedal že je všetko v poriadku ako má byť.
Nechala som to na prírodu, dá sa povedať že sa má oveľa lepšie.
Môj psík sa už má oveľa lepšie. Príma už aj vodu .. Sám sa napil, a celú misku spapal. Už sa aj hral, takže pomaly sa už dávame dokopy. Nezvracal mi už odvtedy.
U veterinára som nebola, nakoľko som zistila že je mimo KE. Takže ho teraz vôbec nezastihnem, že musel ísť operovať do zahraničia. Tak uvidím ako to s ním bude zajtra, ale dnes sa má lepšie. Uvidím ako to bude prebiehať cez noc, budem ho kontrolovať. Dúfam že túto noc strávime bez žiadných komplikácii a budeme búvať celú noc