hej ale pokial nám nepostavia byty ako sa máme integrovať? há?!?! my potrebujeme slušne byty, a slušne socialne davky aby sme mohli žiť ako biely a integrovať sa! ako inak by sa to dalo spraviť?!?! há???
tak akoze sorry bracho ja nemam absolutne nic proti romom, ale kto mne postavi byt?? ak hovorite ze nemame robit rozdiely medzi bielymi a ciganmi, tak by vam ani nemali davat byty... biely zivote nic zadarmo nedostane, aj ked je chudobny... toto je rasizmus, ak niekomu len preto ze je rom daju byt a mne ako bielemu nedaju
@hluzar@pernik prepáčte ale ja som sa ešte z cigáňmi osobne nerozprával tak aspom touto formou chcem vedieť čo vlastne mlady cigáni chcú, ako chcú žiť, robiť, chodiť do školy
vy taky problém asi nemáte ak niekde blizko nich bývate
dúfam, že sa nova vláda konečne postara o cigáňov, tak aby sme my ostatní s tým nemali problém a nemuseli sa báť o život, keď človek večer chodí po ulici
dig j som chodil do školy som veeelmi vzdelany školu mam dokončenu po 8 rok!!! a aj škôlku mám! velmi osm vzdelany chcel by som aj robiť len neni roboty! ja by som robil keby bola robota všeci cigani chcu rodiť! nielen ja a viem robiť aj lopatou! aj krompačom, a ovladam aj na mobile, aj na počitači robiť viem! aj šefa by som mohol!
@milos111 ty mas teda strasny dovod bat sa v Bojniciach o zivot. Tam ani nevedia co je to cigan ani vedla v Prievidzi ich nieje tolko aby z nich clovek musel mat strach
@milos111 v Ziline som v noci nebol, cize neviem ako to tam je, ale cez den som sa tam skor bal vseliakych ozratych sociek ako ciganov, ktorych som tam vela ani nevidel.
@semgamforas ... hold pravda , priklad bol dokonaly lepsi sa asi ani najst neda .... ale je to zbytocne rozoberat . Keby to ludia riesily alebo aspom volily tych co by to riesili ,boli by oznaceny okolim za rasistov a ako vecsine ludi ide skor o nazor okolia ako blaho sama seba tak by to nerozdichaly . Radsej bude mat klapky na ociach a dufat ze zomre este v dobe kedd to ako tak ide ako keby sa mal do dacoho pustit ...
@semhamforas@soulbreaker nemáte predstavu ani o tom čo majú pravicové strany v programoch ani neviete porovnať čo robil SMER a čo vlády pred ním a napriek tomu tu píšete také bludy.
@james144 mozno som maly zasran prave dovisil 18 rokov , ale vsimat si okolie dokazem .... predosla vlada nic nespravila , ta vlada zanou ak si dobre pametam ale to by som si zas moc sral do huby taky nic nespravila . Tato vlada sa hold este neukazala ale taky asi nic nespravi ... vies kolko sprav mala v programoch pekne kecy ? kazda .. a co z toho .. nic ... jo pisem bludy , ale pravdive.Co tak uzavret temu , nemam sa co stebou a ostatnym z vasej privilegovanej inteligencie ocom bavit .. som len sprosty mestan ktory sa da lachko ovladat .. tak to tak nechajme. o 4 roky alebo jak sa menia si zas pokecame a zasmejeme sa ...
@soulbreaker@22 to by bol skurvaný rasizmus!!! dig to máme my cigáni robiť na bielych!?!?!? to chceš povedať aby sme na vás robili!!! to kto kedy videl!!
@26@james144 nisy ty nejaký mudri? tak chd pracovať more!
@chors jo mas pravdu bol to skurveny rasizmus , ale kto neni rasista je pokrytec co si to namluva .. toto j emoj pohlad na vec , jednoducho hovno robite , mate pridavky jak prasa , zdarma domy . Na vasu komunitu je milion charit a pre nas je len tak velke hovno .... ja nepisem aby ste vi na nas robili ale jednoducho sa zbalte alebo zacnite makat , verjene prehlaste ze nech idu vsetky romske charity do prdele a zacnite zit na nasej urovni , pak si budeme rovni a prestane kazdy navas kydat hnoj . Ale to by ste muslei daco robit a nie len parazitovat ... tot moj nazor , ak ta urazil co stim ...
@chors - síce neexistuješ, ale nevadí :p : treba NÁM, MY chceme, MY potrebujeme... a čo tak robiť? vzdelávať sa, posielať deti do školy, neprechlastať dávky za 3 dni, nevytrhávať parkety a nekúriť nimi v bytoch, ktoré dostanete, nekradnúť zábradlia v panelákoch na Luníku a nepredávať ich do šrotu.... etc. ale to ja len tak, veď ty neexistuješ, si len fatamorgána... :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
vy taky problém asi nemáte ak niekde blizko nich bývate
hluzar chors ti odkazuje, že si tupý ako kýbel gytu!
gyt je na zasklievanie okien!
hmm to vyzera na akutnu distrofiu mozgu mal by si volat sanitku vole sekundy ti ubiehaju
tak som napisal basen, ktora to vyjadri ehm rh m hmm uhm tak:
cize (ach ta trema uplne sa mi klepu prsty.......)
Milos jedna jedna jedna
si ako ovocia plna bedna
si ako skovranok
v stredu v sobotu , ci v utorok
I ked IQ male mas
na viac obcas sa zdas
a i ked malo das
sak to znas.....
budeme sa lubit zas a zas
na zaciatku bolo nebo a zem
mne vsak staci len
ked nebicko spravime si spolu tu
pojdeme na dovolenku
na Maltu
I na dovolenke si to spolu rozdame
tak bolo povedane , tak to musi byt
nebudeme to brat rozmarne
ked vytrcis mi nahu rit
a potom po noci burlivej
zbavime sa predsudkov
a potom po slivke hnilej
oserieme
hotelovy balkon
Milos neviem ako ti to povedat
mam ta rad
podme spolu pomr...
a socialne davky .. co tam ist dakde makat , prestat valat sunky a velebit si svoje prdele na gauci
@26 @james144 nisy ty nejaký mudri? tak chd pracovať more!
PS: Je mi jasné že si fake