Ahojte. Po prvýkrát v živote sa chystám v lete ako 19-ročný s tromi kamarátmi pri more. Vybrali sme si ostrov Vir. Je tu niekto, kto už bol na tomto ostrove? Pripadne kto už bol v Chorvátsku? Mal by som zopár otázok, pretože chcem aby všetko vyšlo
bez žiadnych komplikácií. Komu mozem napisat? Potreboval by som nejaké cenne rady, aj čo sa týka cesty a podobne (žiadna cestovná kancelária). Ďakujem vopred.
bol som na vire asi pred 5 rokmi a vtedy to bol ostrov vo výstavbe - samozrejme v letnej sezóne nestavali, v chorvátsku som bol >10 krát a Vir patril medzi také priemerné dovolenky, nebol tam hluk, ale z vodovodu išla slaná voda a pitnú si musel kupovať, bolo to blízko do zadaru (cca 30km) kam sme chodili takmer každý večer, keby niečo tak napíš správu
Na Vire som bola veľa krát, za posledné roky sa tam cestovný ruch dosť rozvinul, odporúčam. Cesta sa dá zvládnuť, ako 18 ročná som cestu dala sama autom bez problémov. V prípade otázok kľudne napíš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Je to dost na severe takže ak bude škaredšie leto tak bude zima. Inak je to ako chorvatsko, všetko na jedno kopyto.
Rakia, črne vino,rakia,vino,rakia,ledova piča ...