Ahoj,
dnes som sa dozvedela že moj ocko je v nemocnici v bezvedomý chorý ... má problémy so srdcom a asi mal mozgovú príhodu alebo čo ... neviem presne bojím sa že zomrie.. prosím poraďte čo robiť
díky
@avoxgirl tak čo môžes robiť? Más 2 možnosti....
Prvá - unesies ho a vyliečis pomocou Reiki....
Druhá - čakať a dufať že ho lekáry vyliečia...
Co chces počuť?
A inak to ťa Boh potrestal zato že si skusala fajčiť, a ak nie, tak fajcis pravidelne, a ak ani to nie, tak si niečo spravila zle a vdaka tomu si takto potrestaná...
A inak v Burlivom víne najprv ten Ivan bol v bezvedomí, potom sa prebral a vyzeralo byť vsetko OK, a potom nevedel nikoho rozoznať a omdlel a len tak-tak prežil... :ehm:
neboj sa nic, vidis, uz je v poriadku obcas sa stava, ze ludia odpadnu, ked su vycerpani alebo tak, netreba hned mysliet na najhorsie hlavne mu posielaj dobru energiu a hned zajtra ho bez vystiskat, to je ten najlepsi liek pre kazdeho choreho rodica!
teraz nemozem ...sla by som aj hned ale urcite bude na vysetreniach a tak .. neberte to tak ze za nim nechcem ist ale dnes vazne nemozem uz za nim bol mamina .. zajtra hned zo skoly za nim pojdem
Moja babka to mala pred pár rokmi tiež. Ona mala naozaj mozgovú príhodu.
Vraveli nám, že AK prežije, budeme ju musieť prebaľovať, nanovo učiť rozprávať, chodiť... babka sa z toho dostala a teraz funguje ako zdravý človek. Chodíme spolu na nechty, ona chodí pravidelne ku kaderníčke, na obočie... dedo je z nej na prášky, hovorí, že má doma pubertiačku
Treba len dúfať, že všetko dobre dopadne a skúsiť myslieť pozitívne
@sexywoman kvoli Reiki ho nemusi hned unasat moze aj tam ale neodporucala by som to neskusenym ludom praktikovat na inych ludoch... to im mozte niekedy viac ublizit ako pomoct...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Prvá - unesies ho a vyliečis pomocou Reiki....
Druhá - čakať a dufať že ho lekáry vyliečia...
Co chces počuť?
A inak to ťa Boh potrestal zato že si skusala fajčiť, a ak nie, tak fajcis pravidelne, a ak ani to nie, tak si niečo spravila zle a vdaka tomu si takto potrestaná...
A inak v Burlivom víne najprv ten Ivan bol v bezvedomí, potom sa prebral a vyzeralo byť vsetko OK, a potom nevedel nikoho rozoznať a omdlel a len tak-tak prežil... :ehm:
Vraveli nám, že AK prežije, budeme ju musieť prebaľovať, nanovo učiť rozprávať, chodiť... babka sa z toho dostala a teraz funguje ako zdravý človek. Chodíme spolu na nechty, ona chodí pravidelne ku kaderníčke, na obočie... dedo je z nej na prášky, hovorí, že má doma pubertiačku
Treba len dúfať, že všetko dobre dopadne a skúsiť myslieť pozitívne
@pprulez dakujem velmi pekne a tvojho uja mi je luto ... nemyslim si ze ti moja lutost nejako pomoze ale tak no .....
ďakujem všetkým za rady a niesom ako nejaká krava čo všetko píše na FB