Ahojte.Potrebujem pomoc s mojím psíkom.Má 9 rokov ,ale vždy bol ako šteniatko stále behal,hral sa, uputaval moju pozornosť Ale už pár dni si všímam,že mu niečo je..Prestal jesť granule,aj polievku a ani vodu nejako nepije.Iba vonku hryzie do zamrznutého
@xlilix nebral by som to na ľahkú váhu, pouvažuj radšej nad tým, skočiť za iným lekárom aj keď je ďalej, veď rodičia snáď môžu zaviesť nie? My sme prišli o 2 psov tak že tiež pár dní bolo vidno že nie sú úplne v poriadku, a potom nás opustili... ani zverolekári nevedeli už pomôcť, čo nechápem, načo potom sú... keď ku nim človek príde so psom a nevedia mu pomôcť, a to ani jeden nebol starý, taký stred.
@turgon Dakujem, snažím sa..som stále pri ňom skúšam mu dávať jesť ,ale nič nechce..už mu dokonca skúšam dávať všeliaké salámy či šunky..Ešte mu to natrhám na malé kúsočky ale ani to nechcel iba malinky kúsok zjedol a potom to hned snehom zajedol..
Btw 9 rokov je uz dost dlha doba a mozno uz citi, ze sa blizi jeho cas. A mozno mu nic nie je, len je oblbnuty z tohto pocasia. Jeden den je +15 a druhy den 3 stupne. Mne sa tiez nic nechce len lezat a pozerat do steny...
@tommyhot Je to Pouličná zmes maleho vzrastu..Ako hovorím ja som si ani neuvedomovala že je starý lebo vždy bol taký hravý..teraz pár dni dozadu je taký čudný.. ..Možno ako hovoríš je oblbnutý,ale ked nechce ani šunku?A prestal štekať,kňučať ...vždy kňučal aby som si ho všimla priniesol mi loptičku,.. ..ja naozaj neviem..
@xlilix tak asi najskor zomiera.. Na tychto krizencov vykyvy teploty nemaju velky plyv. Ani choroba ich tak lahko nezmohne, v zasade su odolnejsi nez cistrokrvni.
@pannikto Stále rovnako,ale možno si dovolím povedať že trošičku lepšie lebo som sním bola na prechádzke a normálne chodil,predtým pomaly nemohol na nohách ustáť.. Ale stále nič nejedol..A začala som rozmýšlať či ho náhodou niekto neotrávil,alebo či niečo otrávene nezjedol lebo nám pár krát ušiel ked boli také velké snehy..Ale to si myslím,že keby bol otrávený tak by už dávnejšie zomrel,nie? Lebo ked mi otrávili kocurika, hned som na ňom videla že je zle a zomrel do večera..
@xlilix stále nežerie? To je bez jedla ale už dosť dlho potom :/
Ale keď jedol ten sneh možno to ozaj bude horúčka, asi sa chcel schladiť. Oni majú nechuť do žrádla skoro pri všetkom. Takže stále to skúšaš prečkať že čo bude?
@pannikto Tak dnes zomrel Teda asi včera večer alebo v noci ..ráno sme ho našli..: disappointed: Je mi hrozne smutno,ale čo už môžem robiť.. Dakujem že si reagoval na moje príspevky..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Btw 9 rokov je uz dost dlha doba a mozno uz citi, ze sa blizi jeho cas. A mozno mu nic nie je, len je oblbnuty z tohto pocasia. Jeden den je +15 a druhy den 3 stupne. Mne sa tiez nic nechce len lezat a pozerat do steny...
Ale keď jedol ten sneh možno to ozaj bude horúčka, asi sa chcel schladiť. Oni majú nechuť do žrádla skoro pri všetkom. Takže stále to skúšaš prečkať že čo bude?