Mám o 9 rokov mladšiu sestru, ale neverili by ste, ako neskutočne to dieťa dokáže chrápať. Ale celkovo vydáva nejaké divné zvuky... tak... buble alebo čo... A to už ani nehovorím o tom, že cez tenké steny počujem ešte aj otcov chrapot... A tu má človek sp
Ale musím potom chrápať tak, aby som ju prekričala. Či prechrápala... Tak by to bolo výhodné... A ani to nie je zlý nápad... Aspoň by som ich nepočula.
Hekysek - podla doterajsich informacii je to zatial neprebadana choroba vyskutujuca sa vo vyssie polozenych miestach slovneska - sposobujuca specialny druh zavislosti od birdzu - japonsky a istanbulsky vedci uz vyse desat rokov pracuju na protilieku proti tejto chorobe ale zial neuspesne
aj ja mam podobny problem .... moj brat ma5 ja 11 a on tier strasne chrape tak ma to velmi sere by som ho zadusila ....:d chapete?? .... musite ju chapat a s nou aj mna ....
Nooo ja toto poznam..Moja mama a otec chrapu spolocne..prejdem okolo spale ako dva slony fuciace..ale to by ma tak nestavlo,kedze ich v izbe nemam..momentalne mi chrci na posteli neter,ktora tomu riadne dava..
ale na mojho brata nema asi nic.ten si najprv daco zabrbloce,potom sa zasmeje a nakoniec chraaaaaaaape ako hovedo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
10 minút je málo.
Ale musím potom chrápať tak, aby som ju prekričala. Či prechrápala... Tak by to bolo výhodné... A ani to nie je zlý nápad... Aspoň by som ich nepočula.
Presne tak som to myslela...
No... zaujímavá predstava...
pomaly zacinam pocitovat stratu chrapania alebo inej ludskej jednotky schopnej aspon nejakeho zvukoveho prejavu
ale na mojho brata nema asi nic.ten si najprv daco zabrbloce,potom sa zasmeje a nakoniec chraaaaaaaape ako hovedo
inak som si uz asi zvykla..stuple do usi pomahaju
..btw existuju udajne na to kvapky.ze a to da na vankus a nechraoes.udajne to aj funguje.
..moj otec chraope a to sa tiez niekede neda wydrzat D...
..ale ja som napriklad obcas namesacne ze sa postaiwm na potel a wolaco si powyprawam alebo furt rozprawam zo sna ,...
To je nespavosť...