no trochu blba téma...nevedel som kam to mám zaradiť...je možné aby chrípka či angína trvala vyše týždňa?som z toho fakt nervózny už som nebol chorý asi 3 roky, a fakt mi to lezie na city...a čo si pamatám keď som bol menší, tak som vždy vyzdravel behom
PIJ VELA TEKUTINY.DAJ SI UROBIť VYTER Z HRDLA A PODLA TOHO TI NASADIA ANTIBIOTIKA MOžNO TIE čO BERIEš TI NEZABERAJU.JA SOM VYSTRIEDALA TRI ANTIBIOTIKA.KEDžE PRACUJEM V NEMOCNICI TAK Už SOM SA NAHNEVALA A DALA SI UROBOť TEN VYTER A JASNE MI UKAZALO čO MI POMOžE
no v pondelok pôjdem doktorke...ale sere ma to, lebo..budem musieť doháňať učivo, a sere am že som ešte svojich spolužiakov nevidel..a tak...a potom ma budu skúšať..a písomky...ale šak to nejako zmáknem... no práveže to je problém, že mi nechutí ani jesť, ani piť..pijem akurát ked zapíjam tabletky
Ja som chory uz 2 mesiace, pridem na zaciatku prazdnin k doktorke, hovorim ze ma boli hrdlo, mam nadchu, kasel a boli ma hlava.. 5 minut ma pocuvala s fonendoskopom a potom zahlasila ze mi dokopy nic nie je, ani mi nic nedala na predpis, len povedala ktory sirup si mam kupit, takze uz 2 mesiace kaslem jak kkt a dufam ze mi to prejde same od seba..
JA SOM TAK KAšLALA žE SOM SA Až DUSILA BRALA SOM ROZNE KVAPKY A TABLETKY .POTOM MI SESTRA PRINIESLA CUKRIKY Z LEKARNE S PROPOLISU A BEHOM DVOCH TYžDNOCH SOM, PRESTALA.VžDY SOM SI DALA CUKRIK KED MA ZAčALO DUSIť TAKžE 10-15 TIE CUKRIKY CMULAJUCE ZA DEN POšLI.JE TO NAKLADNE ALE MNE POMOHLI.
//Tommyhot:a vieš čo ja som mal z tej návštevy u doktorky zlý pocit.Bo sa mi zdalo ako keby to celé braal len an lahkú váhu..3sekundy mi pozerala do krku 20 sekund ma počúvala fonendoskopom, a potom mi 20 minút vykladala že by som sa mal objednať na preventívnu prehliadku...skrátka taký dojem som mal ako keby bola ta prehlidka(neviem vlastne prečo ma kvoli nej buzeruje, šak prehliadky sa konaju až keď má človek 17)pre ňu doležitejšia ako tá súčasná choroba...podla man to tento krát posrala...a to čo si ju pamätam odmalička bola celkom v pohode...no a k tomu kašlu, ja mam nikde v krku také hnusné mrmle a nemožem ich za boha vykašlať...už je to lepšie trochu ale je to tam stále...takže moj názor že ani doktory sú neni neomylný...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov