Ako sa vam pači spevák Chris Cornell?Na Slovensku podľa mňa nie je veľmi známy a pozná ho len veľmi málo ľudí.Ale prečo?Má bohovský hlas a ešte lepšie vyzerá.Dúfam,že vydaním nového soloveho albumu si ho ľudia všimnú (volá sa Carry on a vyjde 28. maja).
Ja som od neho zaregistrovala akurat You know my name, a ta sa mi celkom pacila tak mozno pozhanam od neho nieco viac..Ale hlas ma fakt dobry to uznavam
Akoze nie je znamy??sak je to spevak audioslave,nie? a ti su podla mna znamy dost...(nemozem a to co pocuvas ale audioslave uz par rokov celkom uspesne funguju..ale ozaj len par) skoda ze aj on ide vydat solo cd lebo ako skupina boli fakt super...
Hej tak neboli prave radiovou skupinou ale to takmer ziadna takato kapela...sak co teraz chodi v radiach? RnB a pop a hip hop.. ale dobre bude hadam aj to solo cd podla tej pesnicky k bondovi... dufam
no ja si tiez nemyslim ze chris neni az taky moc neznamy...ved bol v soundgarden, potom v audioslave a teraz mieri na solovu drahu takze je toho viac nez dost...a ma vaazne uzasny hlas...
JA VIEM ZE JE AUDIOSLAVE VZBORNA SKUPINA,CIZE LEN BOLA.sOM TROCHU NESTASTNA Z TOHO ZE SA ROZPADLI.aLE SA UZ AJ VELMI TESIM NA SOLOVKU CHRISA .BUDE TO PECKA
Mozno bol aj tento rok,ale on mal vystupenie v jednom Kandaskom radiu a bolo to otvorene pre verejnost a hned na druhy den tam mali vystupenie foo fighters
podľa mňa celý audioslave ovplyvňuje morello (nie je to cornell),dodáva tam takú originalitu ,úplne iná hudba ako všetky ostatné a pritom usoriadaná a logicka, ja podľa mojho sluchu sa tam niekedy cornellov hlas nehodí a vadia mi tie jeho hlasové výkony aké robia popové speváčky ,to že odyšiel od audioslave bola otázka času .Morello je hlava štátu a jeho nový solový album má úplne prekvapil ,čakal som totiž že to bude gitarový nárez v jeho štyle ale hrá tam na španielke jednoduché akordy a spieva do toho neaké politicko/aktivistické texty, znie to ako hipisacke country ale nebavý ma to, možno to vydal len kvôli tým textom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Vyhladajte si na Youtube jeho clipy k pesnickam.
Jedna z tych najkrajšich je black hole sun
ja som sa o nom dopocul vdaka audioslave.
su vazne vyborni
celkovo vsetky su viac menej vyborne,aj be yourself.
Skoda ze som premeškal jeho koncert minuly rok v Toronte v Kanade