Ahojte našiel som náhodne na YouTube kanál ktorý vraj pridáva seriály a aj tento seriál Chrisa nemá nikto rád tak prídávam link pre tých ktorý by chceli zhliadnuť tento seriál
@pubertslatinocelny tiez som bol vystraseny, ja jeho zivot uz sledujem ako reality show . Viem kedy vysava kostol, kedy sa mu pokazi Felda, trpnem, ked je chory a momentalne sa modlim nech mu firmy posielaju rozumne ponuky. Hotova Truman show !
@pubertslatinocelny nemam archivne zabery ale tento chalan vraj bude pridavat serialy a aj chrisa nema nikto rad tam vraj bude tak ma napadlo ze by Vas to potesilo .
No to je fajn, tento seriál mám celkom rád a nemohol som ho nikde nájsť. Len škoda, že v jednom videu je len polka toho dielu, ale to až tak nevadí, keby sa ti podarilo nazhromaždiť všetky, bolo by to super
No on ten jeden má 20 minút . Ale keď to dáva na YouTube tak to musí rozdeliť na dve časti čiže jeden diel ktorý má 20 minút dá na dve 10 minútové časti . Ja ten seriál milujem tak možno to poteší aj Vás birdzakov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov