Pri chudnutí sa asi trochu stratí na svaloch kvôli zmene stravy. Cvičím štýlom že že behám a medzi jednotlivými behmi. Nie som tuční ale ani nejak svalnatý mám úzky pas a široký hrudník vcelku len sa snažím o tehličky (ktoré začínajú by vidno). len som čí
docital som sa do polovice a proste nedokazem pochopit co pises. povedal som si ze nebudem kokot precitam to poradim ti aj ked som videl vetu "Cvičím štýlom že že behám a medzi jednotlivými behmi. " ale proste ani potom mi to moc neslo pochopit
@feklus
no proste skusim to este raz povedat zrozumitelnejsie.
kedysi: bol som tučný tak som schudol 15 kilo za pol roka
aktualny stav: moja postava je teraz taká akokeby akurát. moc svaly nemám len tak trochu. jak som začal znova cvičiť tak sa mi trosku zvyraznili svaly aj tehlicky no pas mam uzky a oprtoi pasu vcelku siroky hrudnik. aktualne trenujem asi tak 3-4 krat do tyzdna takym stylom ze chodim behat a medzi jednotlivymi behmi cvicim s vlastnou vahou (niekedy s 5kg cinkami) dost na brucho ale aj ostatne casti tela. stravujem sa menej kvoli tomu ez cchem ajs chudnut (le. nie ziadne diety) a obmedzil som sacharidy a stravujem sa zdravo.
moj ciel: vyrysovat viac tehlicky (tym schudnutim este z brucha) a aspon trochu zvyraznit svaly a zvacsit svaly.
otazka: tym ze chcem schudnut a mam podla toho urobenu aj stravu + beham (asi pol hodina + dalsia pol hodina tie posilovacky) ci nestratim nahodou aj svalovu hmotu. keby hej tak ci nemate nejake rady co sa tyka stravy aj cvicenia na to aby som si zvyraznil tehlicky a vzaroven aspon trosicku zvyraznil svaly.
kup si aminokyseliny -zabranuju odburavaniu svalovej hmoty a papaj vela bielkovín (zniz sacharidy)
Kazdopadne pri kazdom chudnutí stratíš aj zo svalov to je logické a nijak sa to nedá obíst. S dostatočným mnozstvom bielkovín a aminokyselín to však vieš znížit na minimum.
@method však nech ti zaplatí a ho to zaujíma vážne nebude mať problém platiť možná ti aj ja raz zaplatím ale o tom pochybujem skorej si za tých 20evri navodím rakovinu pľúc
@blackrisq No to minule jedna co u nas tiez trenuje sa tam vykeciavala so zenskou co mala nadvahu a ukazovala jej cviky na strojoch, co jej vobec nebolo treba, ale tak chapem, ze ju to asi zivi a chce z nej vytrieskat prachy
@blackrisq Ale ja to mam v pazi, budujem reklamu na pravdivych a priamych informaciach, ziadne ojeby! a inac, neviem ci to vobec niekto robit tak jak ja, ze do toho zapaja psychologiu a prisposobuje sa max kazdemu cloveku tak, aby to malo nejaky efekt. Mozno mensi, ale staly. Vzdy lepsie jak ked napr. niekto rychlejsie schudne a potom sa vrati tam kde bol tj vlastne strata casu oboch
@method nadialku to robit je podlamna strata času aj tak
Najlepsie tak ako robia unas nadeliť na prvé 3 mesiace treningu stravu a cvicebný plán. Nejaký klasický zobrať zato gážu a ked vidím že po 3 mesicoch sa človek snaží začne sa aj tréner...
BT- bežná prax pri bojovích umeniach prvé 3 mesiace su asi o 5-10e drahsie ako ostatok
@v3nty No, nejednemu cloveku som uz pomohol, niektori to pravda nedodrzali. Clovek to musi ozaj chciet a byt tomu otvoreny, to uz ovplyvnit neviem, aj ked to podam sebalepsie, vela ludi sa k tomu bodu po 3 mesiacoch ani nedostane Ale to je tak so vsetkym, ludia chcu byt aj bohati a tiez kto co pre to urobi...
@v3nty ja to este robim fakt z presvedcenia, ze si z toho ten clovek hned na zaciatku zoberie co potrebuje a pojde spravnym smerom a ked ne, tak ...co uz no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
jak sa vola ?
no proste skusim to este raz povedat zrozumitelnejsie.
kedysi: bol som tučný tak som schudol 15 kilo za pol roka
aktualny stav: moja postava je teraz taká akokeby akurát. moc svaly nemám len tak trochu. jak som začal znova cvičiť tak sa mi trosku zvyraznili svaly aj tehlicky no pas mam uzky a oprtoi pasu vcelku siroky hrudnik. aktualne trenujem asi tak 3-4 krat do tyzdna takym stylom ze chodim behat a medzi jednotlivymi behmi cvicim s vlastnou vahou (niekedy s 5kg cinkami) dost na brucho ale aj ostatne casti tela. stravujem sa menej kvoli tomu ez cchem ajs chudnut (le. nie ziadne diety) a obmedzil som sacharidy a stravujem sa zdravo.
moj ciel: vyrysovat viac tehlicky (tym schudnutim este z brucha) a aspon trochu zvyraznit svaly a zvacsit svaly.
otazka: tym ze chcem schudnut a mam podla toho urobenu aj stravu + beham (asi pol hodina + dalsia pol hodina tie posilovacky) ci nestratim nahodou aj svalovu hmotu. keby hej tak ci nemate nejake rady co sa tyka stravy aj cvicenia na to aby som si zvyraznil tehlicky a vzaroven aspon trosicku zvyraznil svaly.
lepsie som to teraz napisal ?
Kazdopadne pri kazdom chudnutí stratíš aj zo svalov to je logické a nijak sa to nedá obíst. S dostatočným mnozstvom bielkovín a aminokyselín to však vieš znížit na minimum.
Najlepsie tak ako robia unas nadeliť na prvé 3 mesiace treningu stravu a cvicebný plán. Nejaký klasický zobrať zato gážu a ked vidím že po 3 mesicoch sa človek snaží začne sa aj tréner...
BT- bežná prax pri bojovích umeniach prvé 3 mesiace su asi o 5-10e drahsie ako ostatok