Počúvajte , prosím vás .. mohla by som pomocou tohto cvičenia v prvom komentári . vyformovať aspon trošku zadok ?? ....A za nejaký mesiac možem si dať aspon trochu brucho do kopy pri nejakých 100 brušákoch denne ?? ... Dakujem
Ja by som robila skôr po desiatkach od 10 do 40 a potom deň pauza a od 40-10 pauza a odznova. to je také celkom šetrné, takže by ťa to možno neotrávilo a strávila by si pri tom kľudne niekoľko rokov. Ten obrázok určite nevydžíš dlhšie než rok a keď skončíš, naberieš naspäť.
@ladylolita tak ja neviem ci som retardovana ja, ale jedine drepy ktore mojim kolenam (takmer) nic nerobia su tie viac rozkrocmo s nejakou zatazou ..proste pri takychto klasickych vobec necitim ziadnu zataz za zadku iba kolena sa namahaju
@ladylolita nie každá vie robiť poriadne drepy... väčšina vie len školské...aj to mlandravé...
stále si budem stáť za tým že tento obrázok je pičovina...hlavne vzhľadom na to pre akú cieľovú skupinu je zameraný - baby čo nič nerobia (bez urážky) a vidia vidinu rýchlo zarobenej dobrej rite
clovek by sa pri cviceni nemal prepinat a ist na to takto prirychlo. podla mna je pri cviceni dobre tak ako aj pri jedle - castejsie a mensie davky. ak si na svoje telo doteraz kaslala, tak to ber ako trest. musis sa snazit a byt vytrvala, potom sa dostavi zelany vysledok a mozno aj viac.
ked uz ti mam nieco poradit tak to bude asi toto je to roznorode a malo by ti to popretahovat vsetky svaly, nerob len jeden stereotypny cvik, to strati po case efekt.
tak, tak..nie je to urcene pre uplnych zaciatocnikov a musis byt pripravena na trochu radostnej bolesti, lebo vela opakovani robi ohen v tvojich svaloch urcite to preberie nohy k zivotu, spevni, ale formu to dostane po dlhsom cviceni a nie len drepov. povedal by som, zacni..pred tym strecing, rozcvicka a uvidis co to spravi to iste plati aj pre brucho, lepsie taketo cvicenie ako ziadne
ALE väcsinou sa stretavam s nazorom, ze chcu schudnut na neakych partiach tela, a potom ich cvicia... myslim, ze tam sa zabuda na aerobny pohyb, pri ktorom sa palia tuky vseobecne v tele... cize pomaly beh, bicykel, korcule, atd... Takto clovek schudne na zadku, stehnach, bruchu, proste vsade kde sa uklada tuk
ja som s týmto začala a skončila som po 10tich dňoch, pretože jediný efekt bol každý drep- prasknutie v kolenách.. a keď som sa tak zamyslela- jediná časť tela ktorá je na mne stále dobrá je môj zadok, ten nič takého nepotrebuje, len normálne cvičenie keď som v posilke a pravidelne, stále
Tak toto je skôr podla mna dlhodobá záležitosť a tých sto brušákov stačí len tak na začiatok potom musíš stále pridávať pekne postupne, každý týždeň pridaj sto a striedaj brušáky rozkročenými nohami a tie normálne aby to nebolo stále to isté. A k tomu pridaj byciklovanie, beh alebo korčulovanie alebo proste ešte nejaký pohyb ale najlepšie by bolo ak by si si spravila nejakú sériu cvikov a zamerala sa na celé telo ked už tak aby to vyzeralo
jj ludia co v zivote nedrepovali hovoria ako strasne to nici kolena..
a pritom po 40ciatke uz len lietaju po doktoroch so srackami s klbami. kdezdo lifter co cely zivot drepoval extremne vahy ku podivu ani v 60tke ziadne problemy.
@noprosteja asi ťa nepoteším, ale chudnutie je 70% o strave.
-Necukri, pi vodu alebo neochutené čaje,
-jedz pravidelne 5x denne,
-nejedz vyprážané alebo tučné mäso,
-nejedz biele pečivo,
-nejedz syry nad 40% tuku, používaj polotučné mlieko, a prísun mliečnych výrobkov obmedz na 250ml/gramov denne
-nepi alkohol,
-namiesto príloh skús jesť surovú a tepelne upravenú zeleninu
-ovocie jedz na desiatu, poobede už nie
-2ks tm. pečiva/2 krajce tm. chleba denne - najlepšie raňajky a olovrant, na desiatu len nejakú drobnosť,
-na obed výdatné, ale nie veľmi kalorické jedlo,
-na večeru....je toho viac, nebudem to tu do detailov rozpisovať, ak chceš, napíš TS.
Pri takomto stravovaní, ktoré je zdravé, plnohodnotné a tvoje telo dostane všetko, čo potrebuje, ani hladná nebudeš, len máš nižší príjem kalórii, ako za deň spáliš, začneš chudnúť automaticky. Stačí ti k tomu 2x do týždňa pohyb a schudneš cca 1,5kg za týždeň. A nie je to žiadna šialená diéta, má to proste pár zásad, ktoré musíš nejaký čas dodržiavať, ale nič dôležité pre zdravie ti v jedálničku nechýba..
Ja odporucam skusit » ifarmacia.sk !!! Vela dobry a potrebnych informacii, hned odpovedaju a poradia s bezpecnym a vyhodnym nakupom cez internet. Pekny den
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
stále si budem stáť za tým že tento obrázok je pičovina...hlavne vzhľadom na to pre akú cieľovú skupinu je zameraný - baby čo nič nerobia (bez urážky) a vidia vidinu rýchlo zarobenej dobrej rite
je to roznorode a malo by ti to popretahovat vsetky svaly, nerob len jeden stereotypny cvik, to strati po case efekt.
ale minule som cvičila 4 dni a mala som z brušákov tehličky na bruchu
ALE väcsinou sa stretavam s nazorom, ze chcu schudnut na neakych partiach tela, a potom ich cvicia... myslim, ze tam sa zabuda na aerobny pohyb, pri ktorom sa palia tuky vseobecne v tele... cize pomaly beh, bicykel, korcule, atd... Takto clovek schudne na zadku, stehnach, bruchu, proste vsade kde sa uklada tuk
(čisto kvôli vzdelávacím účelom)
a pritom po 40ciatke uz len lietaju po doktoroch so srackami s klbami. kdezdo lifter co cely zivot drepoval extremne vahy ku podivu ani v 60tke ziadne problemy.
cim to asi bude -.-
-Necukri, pi vodu alebo neochutené čaje,
-jedz pravidelne 5x denne,
-nejedz vyprážané alebo tučné mäso,
-nejedz biele pečivo,
-nejedz syry nad 40% tuku, používaj polotučné mlieko, a prísun mliečnych výrobkov obmedz na 250ml/gramov denne
-nepi alkohol,
-namiesto príloh skús jesť surovú a tepelne upravenú zeleninu
-ovocie jedz na desiatu, poobede už nie
-2ks tm. pečiva/2 krajce tm. chleba denne - najlepšie raňajky a olovrant, na desiatu len nejakú drobnosť,
-na obed výdatné, ale nie veľmi kalorické jedlo,
-na večeru....je toho viac, nebudem to tu do detailov rozpisovať, ak chceš, napíš TS.
Pri takomto stravovaní, ktoré je zdravé, plnohodnotné a tvoje telo dostane všetko, čo potrebuje, ani hladná nebudeš, len máš nižší príjem kalórii, ako za deň spáliš, začneš chudnúť automaticky. Stačí ti k tomu 2x do týždňa pohyb a schudneš cca 1,5kg za týždeň. A nie je to žiadna šialená diéta, má to proste pár zásad, ktoré musíš nejaký čas dodržiavať, ale nič dôležité pre zdravie ti v jedálničku nechýba..