Neterba žiadne špeciálne diéty , jedz všetko ale MÁLO , všetko je zelenina , ovocie , mäso ,mliečne výrobky a pečivo , opakujem málo , jedz pokiaľ si najedený , nie plný , to je rozdiel , každý druhý deň si daj ( kludne aj s prestávkami ) 3km behu , denne prijmi menej kalórii ako spáliš a za 6 mesiacov keď sa postavíš pred zrkadlo tak sa nebudeš poznať .
Začni dnes , neodkladaj to , dneska je síce teplo ale okolo 7-8 večer si zájdi von zabehať aj keď najprv hrozne pomaly , za pár týždňov získaš kondičku a pôjde to samo ,začne ťa to aj baviť . Nejde len o fyzickú premenu ale budeš sa cítiť lepšie s vedomím že si dnes zabehol aj keď len 1km , ale niečo si pre seba urobil .
Takto som to urobil ja , mal som 185cm a 95kg , za 6 mesiacov som schudol 20kg , momentálne mám 195cm a 80kg a hovorím ti že sa to oplatí .
@6 a žiadne tabletky , nikdy , žiadne spalovače nič , musíš zmeniť životný štýl a k tomu ti tabletky nepomôžu . Keby si s tabletkou schudol a robil to isté čo teraz tak nakoniec zas pribereš .
@afew ide aj o metabolizmus nikto môže jest čo chce a koľko chce a nepriberie a iný zje tabulku cokolady a kilo hore ( myslené obrazne ). A zaujomalo by ma koľko meriaš lebo 64 kg si u holky vazaduje aj nejakú výšku aby to vyzeralo dobre 8)
Ja osobne jedávam 8-14 krát za deň, rátam že aj jedno jablko je jedlo
Priberá sa hlavne z cukrov v hocijakej forme , lebo ich nestihneš spáliť /minúť/ tak sa premenia na tuky.
Sú aj taký čo jeden deň v týždni nič nejedia ...
Ale pokiaľ nie si pod dohľadom nejakého odborníka /doktora/ , tak všetko rob len na dobrý pocit a nepreháňať to
a rapikaty celer je fajn a vraj pri jeho traveni telo vynalozi viac energie, ako mu ten celer doda - bonuštek na zaver.
A ak sa ti da, zacni chodit na kickbox, u nas chalani co prisli aj tucnucki tak paradne schudli a vysportovali sa. a mozno aj ine podobne sporty, to uz nemam skusenost, kazdopadne pri tomto mas kardio na spalovanie a posilovanie ja spevnenie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
aj ked pri tej vahe by ti mozno stacila kilometrova prechadzka denne a bol by si prekvapeny
ale s takou vahou zrejme zeleninky nepapa, takze vysadit junk food a podobne veci
Začni dnes , neodkladaj to , dneska je síce teplo ale okolo 7-8 večer si zájdi von zabehať aj keď najprv hrozne pomaly , za pár týždňov získaš kondičku a pôjde to samo ,začne ťa to aj baviť . Nejde len o fyzickú premenu ale budeš sa cítiť lepšie s vedomím že si dnes zabehol aj keď len 1km , ale niečo si pre seba urobil .
Takto som to urobil ja , mal som 185cm a 95kg , za 6 mesiacov som schudol 20kg , momentálne mám 195cm a 80kg a hovorím ti že sa to oplatí .
Priberá sa hlavne z cukrov v hocijakej forme , lebo ich nestihneš spáliť /minúť/ tak sa premenia na tuky.
Sú aj taký čo jeden deň v týždni nič nejedia ...
Ale pokiaľ nie si pod dohľadom nejakého odborníka /doktora/ , tak všetko rob len na dobrý pocit a nepreháňať to
A ak sa ti da, zacni chodit na kickbox, u nas chalani co prisli aj tucnucki tak paradne schudli a vysportovali sa. a mozno aj ine podobne sporty, to uz nemam skusenost, kazdopadne pri tomto mas kardio na spalovanie a posilovanie ja spevnenie.