Ahojte, prednedávnom som začal chodiť do fitka, keďže mám dosť veľkú nadváhu. Zatiaľ len behám (asi 3km), bicyklujem (asi 20km) a cvičím na tých 'veslách) (tiež asi 3m). Ktoré z toho je najefektívnejšie ? sú tam aj také šlapaje, ale tie moc nemám rád, leb
hlavne ako ti tu uz radia aj uprava stravy dost pomoze... ja sa sice chvalim ze spapam vsetko a papam furt a slaninu a hranolky a pod... ale u cloveka s vacsou nadvahou je velmi dolezita pre chudnutie strava a ja odporucam vela vela vela zeleniny mimo ineho a aspon 3 krat do tyzdna to cvicenie ak nie viac
tým, čo ti poradia nepoďakuješ ale jednemu čo ti napíše že vobec nevie, ale drží palce, tomu podakuješ, hned si mal napísať, že ty nechceš rady, ale povzbudzujuce komentare :letim:
keď máš dosť veľkú námahu najhoršie čo spravíš je behať. Pokiaľ si sa dlho nehýbal tvoje kĺby môžu byť vzhľadom na oslabené svaly a šľachy ohrozené. Mal by si sa venovať skôr chôdzi do kopca, po schodoch, neboj sa, nebudeš ukrátený o kropaje potu. Neskôr začať cviky s vlastným telom ako drepy, kliky - ak nevieš tak len výdrž v kliku, brušáky-zdvihaním nôh najprv skrčených neskôr vystretých a tak podobne. Čokoľvek budeš cvičiť rob to pomaly. Nepotrebuješ zatiaľ výbušnosť ale spevniť telo.
jesť pravidelne, vynechať cukry v podobe sladkých jedál. V normálnom jedle je sacharidov dosť. Veľa vody je základ! a nesoliť! snáď ti tieto rady pomôžu.
Môžem ti povedať že dokým neupravíš stravu výsledky sa dostavia len z mála, najlepšie je asi beh ale neuškodí ti nič pri čom sa aspoň hýbeš podla mňa to tiež nezvládne každý hlavné je chcieť Poznám mnoho ľudí čo začali ale ich skolila psychika Podla mňa začni takto najskôr : Uprav stravu, vyhýbaj sa sladkým nápojom, a sladkostiam tie nahrad ovocím a zeleninou Pi veľa čistej vody, a kúp si spoň l carnitin Ja som si tým tiež prešla ale zasa som nebola nejako moc tučná a za rok mam pekne vyrysovanú postavu Alebo začni s Boxom Tak ako ja to je výborný spalovač tukov
hlavne - záťaž vykonávaj dlhodobo, ale iba na max 70% maximálnej tepovej frekvencie. Kúp si sporttester, aby si vedel, akú hodnotu práve dosahuješ. Samozrejme strava a občas Lcarnitin. Ja som cez leto schudol 18 kg..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
jesť pravidelne, vynechať cukry v podobe sladkých jedál. V normálnom jedle je sacharidov dosť. Veľa vody je základ! a nesoliť! snáď ti tieto rady pomôžu.