@forte ale tak teoreticky je to asi tá najnižšia hranica čo ,ôže človek zjesť keď nič nerobí. a inak len tak mimochodom keď som mala štrnásť tak som tiež skúšala tak jesť dokopy s fyzickou aktivitou a chudnúť som chudla ale prišli také závrate že som s tým našťastie prestala
@danica123 prijímam zväčša 800 kcal ,heh už nejakých 7 mesiacov (akurát oblečiem XS ,ale na váhe mám 55kg čo je nechutne veľa....dakedy som vážila 70kg tak je to teraz oveľa lepšie ale niesom spokojná )a stehná samé sadlo .... nechcem zas ísť do hladovačiek
@zeriavka nejaký tip ako schudnúť aby som malanohy ako tie baby .....
@forte tak ale lepšie než keby som sedela na riti a tučnela rozmýšľala som či by mi dva roky baletu nedopomohli (ale asi nie )
@hoperpohroma moja sestra má 176 a je skoro vyziablina a to sa furt napcháva všetkým možným a to vdaka tomu že rýchlo vyrástla .... ja som žiaľ ešte nemala to sťastie .
@komplexka ano, genetika je svina. toto proste ak nemas od prirody a tvoja vacsia vaha nie je sposobena prezieranim sa, tak to zdravo nedosiahnes. keby si nejedla vobec, tak ano, podarilo by sa ti to, ale nestoji to za to.
ak mas hrubsie nohy a mas v nich aj svaly, tak poviem ti jedinu metodu ako urcite schudnes na taketo nohy! takze:
jedz malo, alebo normalne, ale dolezite je aby si cez den chodila co najmenej, najlepsie bude ked budes sediet aj cely den, a ziadny sport kde by si cvicila nohy, ked ti zacnu ochabuvat svaly a uplne sa zmensovat a ty budes slabnut tak po case cca 1-2roky dosiahnes aj ty taketo nohy teda pokial to nemas genetikou dane ale asi nie ked chces mat take nohy
@mefistofel to je asi pre mňa moc ťažké ... brigádu mám ako učiteľka tanca pre 4-ročné deti a popritom robím opatrovateľku detí tak sa dosť hýbem .... + ešte ked som si konečne navykla vstať aj o 5 ráno aby som si išla zabehať
@komplexka takze taku postavu pravdepodobne nikdy nedosiahnes takymto tempom ked behas, a cely den si na nohach, lebo ked nemas ako geneticky dane take tenke nohy, tak sposob je aby ti uplne ochably svaly, pripadne anorekticka ale to nedoporucujem ani jedno z toho.... ako ano je to uplne nahlavu tieto dve veci, ale proste musis sa zmierist s postavou aku mas, a urcite nemas zlu postavu, LEN musis sa naucit ze si pekna taka aka si.....
ked sa tak naozaj hybes kazdy den ako hovoris a prijimas do 1000kcal tak by si mala byt vyziabnuta uz teraz. neviem 55 je podla mna ok ja mam 55 a aj ked chcem mat 50 vecne tak to nie je zle no.
si zober ze normalny clovek (ktory ani nejak extra nesportuje ale ani nesedi na riti cele dni) by mal prijat okolo nejakych 2000kcal a ked ty prijimes tych 800-1000 denne a este behavas a robis s detmi a ucitelku tanca atd. a takto zijes uz 7 mesiacov tak fakt neviem co mas za metabolizmus ze este nie si chuda
@komplexka tak podla mna mas pekne vytvarovane nohy a vobec by si sa nimi nemala zatazovat fakt, skor na bruchu by som na tvojom mieste este zapracovala.
Njn čo som pozeral fotku tak by som sral na tie "nohy" čo sa tebe páčia lebo také paličky nie sú nejak moc príťažlivé a zas to brucho by bol dobrý nápad keby si začala cvičiť a spevňovať brucho
ty bud schudni tak na 45kg alebo sa zmier s tym, ake mas nohy. btw nikdy nebudu vyzerat presne ako tie na obrazku, lebo jeden podstatny detail ich stavby,ktory ich robi tak super tvarovanymi, je ta dlzka...ale ked schudnes este, tak to bude menej viditelne a aj tebe to bude menej vadit. mala by si nahradit beh nejakou tazsou aktivitou, ale zachovat prijem, lebo si pokasles metabolizmus. a to kazdy den pocitas kalorie? ja nechapem ako niekto moze travit cas tym, ze sedi na zadku a pocita, kolko prijal, ked tento cas moze stravit cvicenim...
1000kcal nie je zdrave jest a ani najmudrejsie na chudnutie. Neviem naco viac hrotit, radsej spevnit co mas, nabrat nejake svalstvo trocha vysekat a bude to super, lepsie nez Osviencim
@spiralfaust heh a to je minimálne o polovicu chudšie než bolo na začiatku ... ja som s ním celkom spokojná ....
@sapphirizing každý týždeň jem to isté (napr. v Po mám ovsené vločky , jablkovú polievku ,..... atd a to isté mám na další týždeň v pondelok ) tak to nemusím rátať už ani (a nemám potrebu jesť chipsy ,čokolády ani nič také )
@komplexka Myslim, ze si si spomalila metabolizmus uz dost... takze tvoje telo uz normalne na tych 800 kcal udrzuje vahu... rozbehni to nejak, daj si taky mesiac kedy navysis kalorie pomalicky, nepriberaj ani nechudni a potom tie kalorie zas stiahni a budes chudnut zase...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
k hentakej postave sa da strasne tazko (ak je to vobec mozne) dopracovat zdravym spôsobom pokial niesi prirodzene na tom podobne ..
(a tiež záleží ako dlho chudneš lebo ak 2 dni tak sa nediv že to nefunguje)
@zeriavka nejaký tip ako schudnúť aby som malanohy ako tie baby .....
@forte tak ale lepšie než keby som sedela na riti a tučnela rozmýšľala som či by mi dva roky baletu nedopomohli (ale asi nie )
@hoperpohroma moja sestra má 176 a je skoro vyziablina a to sa furt napcháva všetkým možným a to vdaka tomu že rýchlo vyrástla .... ja som žiaľ ešte nemala to sťastie .
jedz malo, alebo normalne, ale dolezite je aby si cez den chodila co najmenej, najlepsie bude ked budes sediet aj cely den, a ziadny sport kde by si cvicila nohy, ked ti zacnu ochabuvat svaly a uplne sa zmensovat a ty budes slabnut tak po case cca 1-2roky dosiahnes aj ty taketo nohy teda pokial to nemas genetikou dane ale asi nie ked chces mat take nohy
to ani nema zmysel keby som nejedla vobec radsej by som ostala taka aka som
a na tie stehná..už len dáke cviky poskúšať
si zober ze normalny clovek (ktory ani nejak extra nesportuje ale ani nesedi na riti cele dni) by mal prijat okolo nejakych 2000kcal a ked ty prijimes tych 800-1000 denne a este behavas a robis s detmi a ucitelku tanca atd. a takto zijes uz 7 mesiacov tak fakt neviem co mas za metabolizmus ze este nie si chuda
tak ale ono to už ide ťažšie 15kg som dala dole len to nejde viac
@sapphirizing každý týždeň jem to isté (napr. v Po mám ovsené vločky , jablkovú polievku ,..... atd a to isté mám na další týždeň v pondelok ) tak to nemusím rátať už ani (a nemám potrebu jesť chipsy ,čokolády ani nič také )