Chcem sa spýtať ako je možné že niektorý trepú že sa da schudnúť 5kg za mesiac a velmi hovoria že viac sa určite nedá ked napríklad v slnko seno schudli za týžden pomaly 8kg
Ide o genetiku čo a koľko ješ + koľko prijmas kalórií a koľko odovzdas akú fyzickú prácu robíš a podobne je veľa faktorov ... A k tomu tí v slnko seno majú obezitu ( neviem nepozerám to možno trepem ) oni už pri ľahkej práci spaluju tuk ... Ked chceš chudnut úprav jedalnicek ( ja napr teraz na chudnutie idem bielkovinovu diétu ) a hľadaj na nete
lebo je rozdiel ked denne prijimas 2200 kcal a ked denne prijmes 5000kcal. asi jasne, ze ked v oboch pripadoch zacnes jest normu, ze v jednom bude ovela vacsia strata kcal...tak ja nechapem, akym sposobom uvazujes, ze ti to nedopina, ale snad uz teraz je to jasne...
neviem kde ste nabrali ze obezny clovek schudne rychlejsie ako 70 kilovy , kedze obezny clovek nemoze robit kardio ani 5 minut lebo je odpaleny hned a nic nevydrzi.
Ked 65 alebo hocikolko kilovy clovek spravi iste opatrenia tak zacne spalovat podobne skoro ako obezny.
@9 easy as that. Si pozri nejake USA abo UK shows, kde maju 250kg, ta oni schudnu este viac. Proste ak nie je niekto obezny len ma nejaku miernu nadvahu alebo len chce zrysovat tak tych 4-6kg za mesiac bude akuratne cislo.
@lakero Spalovanie tuku zavysi na viacerych faktoroch , ja co mam 80kg schudnem 5 kil tuku rychlejsie ako 120 kilovy clovek. Preto ze mozem vynalozit take usilie na ktore zdaleka obezny clovek nema , mozem kludne robit kardio hodinu a pol 3 krat denne , obezny clovek nevydrzi ani pol hodinu , to co on nabeha za 3 dni ja za pol dna.
Cvicil som a kardioval este ked ty si mal dupacky tak mi tu nepis o zapinani mozgu
Ja som v minulosti mala 98 kg a schudla som za necelé dva mesiace 18 kg, teda som mala 80 kg. Lenze sa mi to rychlo vratilo spat. Clovek kt.sa snazi rychlo schudnut aj rychlo zase nabere. Tak ako ja. Do pol roka som mala kila spat. Treba chudnut pomaly a zmenit zivotny styl (strava, pohyb). Teraz mam 79 kg aj ked som chudla druhykrat uz pomaly, je to tak lepsie. A samozrejme pomalsim chudnutim neohrozujem svoje zdravie.
@mm47 Ano je to pravda ze clovek co je obeznejsi schudne rychlejsie ako ty, ja ... On ma 120 KG TUKU !!!! Co je dost percent ty ho mas 15 % tak nehovor mi že on neschudne viac KG za mesiac ako ty ... Kriste za to ze si starší nemusis mat pravdu ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ked 65 alebo hocikolko kilovy clovek spravi iste opatrenia tak zacne spalovat podobne skoro ako obezny.
Cvicil som a kardioval este ked ty si mal dupacky tak mi tu nepis o zapinani mozgu