Ak chceš schudnúť tak je najlepší beh . Ale sú tu isté veci čo musíš vedieť .
Brucho ide ako posledné .
Nebude to trvať 2 týždňe ale aj rok k perfektnému výsledku .
Začni behať pomaly , to je najlepšie na chudnutie , rýchlejší beh je na svaly na nohách ( tak z nich schudneš a budú pevné ) a svaly na bruchu , ale to sa prejaví asi až 6 mesiacov po začiatku behania .
tak ak chceš schudnúť len z týchto častí tak sa to nedá. len schudnúť celkovo (a teda ak by mal na to niekto nejaký zázračný návod na to tak sem s ním ale tak celkovo chudnúť sa dá ako ti už písali vyššie. pohyb a zdravá strava
tak ako vravi @6 .. ja beham dva mesiace tak 3-4 krat tyzdenne, plus k tomu mam par dalsich aktivit, ako turistika, bike, nejaky bedminton obcas a uplne som zhodila z bokov a dost vyrazne aj zadok a brucho..
rotana robí divy, ale nie príliš dlho, lebo pokiaľ nevieš poriadne dýchať, sa ti môže točiť v hlave....pre začiatok 5 minút...ja som tak začínala...a teraz už v pohode aj 20 niekedy...potom brušáky,bicykel- eraz asi stacionárny, ale na normálnom schudneš viac a nejaké tie veci na fitlopte
Hlavne jedz 5 krat denne aby sa ty spravol metabolizmu lebo ked budes jest malo a nepravidelne telo si z toho jedla zoberie najviac kalorii sko len moze.Takze zaklad je aby si pravidelne jedla a zabudni na nejaky McDonald alebo niecopodobne.A tiez samozrejme cvic ja som tak jedla a byciklovala sa na stacionarnom bycikly (staci 20 min.). A schudla som 1,2 kg za tyzden
A este ohladom toho metabolizmu mam kamaratku ktora jedla pravidelne a ked sme raz boli v mekaci tak zjedla tolko ze som sa cudovala ako sa to do nej zmesti z tolko vela nezdraveho jedla pribrala len minimalne no ja keby som tolko zjedla tak mam hned o par kilo viac .Je to preto lebo ona jedla pravidelne a ja nie .
A este tak mimo reci poobede uz nejedz ovocie.
A na ranajky sa normalne najedz a hlavne vecer uz nejedz nejake sladkosti alebo nieco tucne.
A schudnes ani nebudes vediet ako
@fame môžem ti poradiť toto: najskôr si musiš uvážiť či TO čo pokladáš za nadbytočný tuk je naozaj TUK alebo len svaly a či je to dané geneticky alebo sa s tym bude dať niečo robiť, ja napr som bola strašne nespokojná so vojimi stehnami - nakolko mám široké boky to spolu s tymi stehnami vyzeralo pre mna dost hrozne, potom som začala cvičiť až som dospela do štádia ked som si uvedomila že už na nich nemám zččoho zhodiť a že je to len svalove tkanivo ktoré je dané geneticky takže s tým moc nenarobim :letim:
Ja osobne som už schudol diétou, ale vôbec nie drastickou.
Už som si na to navykol a v pohode sa to dodržuje, treba si hlavne uvedomiť, že to nerobíš len na schudnutie, ale je to aj hlavná prevencia rakoviny. Proste robíš niečo dobre pre svoje telo.
Chudnem tak, že doobeda nejem. Pijem vodu a tým detoxikujem a zbavujem telo svinstva.
Keď nevládzem, tak si dám ovocie, tým detoxikáciu spomalíš, ale nezastavíš.
A keď si dáš hocičo iné, zastavuješ detoxikáciu a pokračuješ vo svinení tela.
Na obed si dám už hocičo, telo je kvázi vyčistené z predchádzajúceho dňa, ale je to predsa len dlhodobejšie
Na obed si teda dám hocičo (aj na večeru) s vínimkou tohoto:
Biela múka (nahradil som špaldovou, celoražnou... biela múka je pre telo nestráviteľná a tak ti vzniká kyselina mliečna a tá spôsobuje neurotické choroby. Je to následkom odstránenia otrúb a iných "odpadov", ktoré obsahuju škrob potrebný na trávenie.
Cukor (rakovinotvorný des. Nahradil som ho medom, alebo javorovým syrupom. K tomu patrí aj čokoláda, tá nemá s kakaom ani zrno...)
Soľ (humus. NaCl má telo dostatok a tým, že ho pridávaš mu len škodíš. Skús si kúpiť Himalájsku soľ, namiesto dvoch chemicky upravených tam máš 87 prírodných minerálov!)
Ryža (to isté ako s bielou múkou v podstate. Nemá žiadne vitamíny, nič, akurát kalórie a ešte aj zanáša črevá, lebo je lepkavá. Telo ju opäť nevie stráviť, ale skús celozrnnú ryžu,
tá je v pohode)
Mlieko, rafinované tuky (tu výklad neovládam až tak presne, ale chcem podotknúť, že to neplatí na syry! Syry sú v pohode. Okrem tavených)
---
Čiže takto ja chudnem. Plus daj určite preč humus ako aspartám a glutaman a tisícero éčok čo do seba pcháš v školskom bufete.. .Ble.
Neviem, či chudnem len tou detoxikáciou, ale každopádne chudnem. A zdravo sa stravujem
@fame už asi nie som originálna...ale ja som schudla za 3 mesiace 10kg a úplne zdravo. Mám o tom blogy. Ale nepoteším ťa, keď chudneš, schudneš aj z pŕs - väčšinu báb, ktoré poznám a chudli, schudli najprv z pŕs.
Jo-jo efekt, ktorý mi tu každý "sľuboval" sa zatiaľ nedostavil, stravujem sa už úplne normálne s tým, že mám na pamäti, čo som sa naučila, ale ináč skoro nič momentálne nedodržiavam a mám dojem, že som ešte dačo schudla. Lebo tá strava mi dobre rozbehla metabolizmus
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
1.) cvicila som
2.) cvicila som a jedla zdravo
3.) cvicila som a hladovala som
4.) hladovala som
5.) uz neriesim
vsetko minimalny rozdiel. kaslem na to.
Brucho ide ako posledné .
Nebude to trvať 2 týždňe ale aj rok k perfektnému výsledku .
Začni behať pomaly , to je najlepšie na chudnutie , rýchlejší beh je na svaly na nohách ( tak z nich schudneš a budú pevné ) a svaly na bruchu , ale to sa prejaví asi až 6 mesiacov po začiatku behania .
Btw boky pôjde rýchlo dole .
A zdravo sa stravuj .
A este tak mimo reci poobede uz nejedz ovocie.
A na ranajky sa normalne najedz a hlavne vecer uz nejedz nejake sladkosti alebo nieco tucne.
A schudnes ani nebudes vediet ako
PS:Ver mi toto vsetko mam z vlastnej skusenosti
Už som si na to navykol a v pohode sa to dodržuje, treba si hlavne uvedomiť, že to nerobíš len na schudnutie, ale je to aj hlavná prevencia rakoviny. Proste robíš niečo dobre pre svoje telo.
Chudnem tak, že doobeda nejem. Pijem vodu a tým detoxikujem a zbavujem telo svinstva.
Keď nevládzem, tak si dám ovocie, tým detoxikáciu spomalíš, ale nezastavíš.
A keď si dáš hocičo iné, zastavuješ detoxikáciu a pokračuješ vo svinení tela.
Na obed si dám už hocičo, telo je kvázi vyčistené z predchádzajúceho dňa, ale je to predsa len dlhodobejšie
Na obed si teda dám hocičo (aj na večeru) s vínimkou tohoto:
Biela múka (nahradil som špaldovou, celoražnou... biela múka je pre telo nestráviteľná a tak ti vzniká kyselina mliečna a tá spôsobuje neurotické choroby. Je to následkom odstránenia otrúb a iných "odpadov", ktoré obsahuju škrob potrebný na trávenie.
Cukor (rakovinotvorný des. Nahradil som ho medom, alebo javorovým syrupom. K tomu patrí aj čokoláda, tá nemá s kakaom ani zrno...)
Soľ (humus. NaCl má telo dostatok a tým, že ho pridávaš mu len škodíš. Skús si kúpiť Himalájsku soľ, namiesto dvoch chemicky upravených tam máš 87 prírodných minerálov!)
Ryža (to isté ako s bielou múkou v podstate. Nemá žiadne vitamíny, nič, akurát kalórie a ešte aj zanáša črevá, lebo je lepkavá. Telo ju opäť nevie stráviť, ale skús celozrnnú ryžu,
tá je v pohode)
Mlieko, rafinované tuky (tu výklad neovládam až tak presne, ale chcem podotknúť, že to neplatí na syry! Syry sú v pohode. Okrem tavených)
---
Čiže takto ja chudnem. Plus daj určite preč humus ako aspartám a glutaman a tisícero éčok čo do seba pcháš v školskom bufete.. .Ble.
Neviem, či chudnem len tou detoxikáciou, ale každopádne chudnem. A zdravo sa stravujem
Jo-jo efekt, ktorý mi tu každý "sľuboval" sa zatiaľ nedostavil, stravujem sa už úplne normálne s tým, že mám na pamäti, čo som sa naučila, ale ináč skoro nič momentálne nedodržiavam a mám dojem, že som ešte dačo schudla. Lebo tá strava mi dobre rozbehla metabolizmus