Ahojte , venujem sa už dlhšie fitnessu a zdravej výžive a darí sa mi , jediná partia s ktorou mám problém je brucho..nie je to ani o tom že by bolo tučné , to nie mám ho ploché a celkom pevné ale v oblasti podbruška tam nižšie je také vypuklé a ked si dám
vraj je to prave iba stravou, menej cukrov treba jest. ale dnes ma tento problem takmer kazda... sama rozmyslam, co za tym presne je, lebo kedysi aj ked zeny boli plnsie, nemali "brucha". dnes ma skoro kazda brucho... aj nohavice predavaju s bruchami kvoli tomu...
skus viac kardia, kazdopadne.
radydoživota lol
nezabudnime aj na existenciu maternice...
a aj na to, že ževraj niektorym ženam sa tam uklada lahšie tuk, aby chránil maternicu...čiže sa s tým najťažšie pracuje
Tiez sa venujem nejaku tu dobu fitnessu a co viem tak vyrysovane brucho je "made in kitchen" inymi slovami, strava strava strava a potom kvalitny trening Tiez je to moja slabsia partia, ale co sa mi osvedcilo je skusit low carb stravovanie - uplne vypustit pecivo, muku, cestoviny. Ryzu a zemiaky len velmi prilezitostne a skor cerpat z ovocia/sladsej zeleniny. A potom trening - ja som vzdy cvicila brucho minimalne 5x za tyzden, ale zacalo sa mi osvedcovat, ked mam den pauzu - takze zhruba 3x do tyzdna, miesto toho ale velmi intenzivny trening s vkladami seriami. Priklad ak mam ramena pocas pauz si dam nejaky cvik na brucho a na konci treningu ho este viac "znicim" aspon 20-30 min. A v neposlednom rade HIIT trening - nemusi byt dlhy, max 15-20 min 2-3x tyzdenne a uvidis ako sa to zacne formovat Fakto vsak je ze na kazdeho z nas ucinkuje nieco ine a az podla vlastnych chyb zistis, co ti vyhovuje a co nie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
skus viac kardia, kazdopadne.
nezabudnime aj na existenciu maternice...
a aj na to, že ževraj niektorym ženam sa tam uklada lahšie tuk, aby chránil maternicu...čiže sa s tým najťažšie pracuje