výnimočne mi veľmi chutilo jedno pivo ..PIVO OŽUJSKO v Chorvátsku kúpené
TOTO! disappointed:dúfam , že ukázalo obrázok)
podľa mňa bolo úplne super na Slovensku možno tak Pilsner Urquell ..asi tak sa to píše ale inak ako ja nepijem..tak ale keď už tak víno aj to s mierou že na jazyk a tak bože som sa zamotala
no já si myslím, že najhorší chutí pivo s názvem Pivo ...ale teda takto, mám moc ráda pivo a hlavne kvasinkové z trnavskej černej hory, kerú zrušili a proto mám na tých ludzí ťažké srdce včil...
anooo. Staropramen, Hoegaarden, Stella Artois, Velvet, Smadny mnich, Budvar, Plzeň, Zlaty Bazant, Krusovice.. a zvysok vypijem. teda, ak to nie je pivo vo zvolene
Kedysi mi pripadalo priveľmi horké. Dnes ho vnímam skôr ako príjemne osvieženie s jedinečnou chuťou. Najmä po náročnejšej práci, kedy si ho môže človek príjemne vychutnať a obsiahnutý alkohol sprostredkuje menšie uvoľnenie.
Takže pozvanie na jedno až tri pivá v podvečerných hodinách odmietam zriedka.
no raz za čas si pivo dám ..ale najviac mi chutí Zlatý Bažant ..tak tak aa brucho nemám a ani nebudem mať zas tolko toho nevypijem..a ked tak si dam tiež radlera
Pravdu povediac nechuti.... ale dokaze cloveka uvolnit je to dobre na koncotyzdenne opadnutie stresu ale ze by mi z neho bolo zle to zas nie.... po takom tretom uz chuti velmi A pivneho brucha sa nebojim kedze uz rok aktivne sportujem
pivooo????? nechuto neviem mu nijako prist na chut ...raz som nevypila asi cele male a tak mi to udrelo do hlavy ze som nevedela ani chodit tak ma museli drzat
Mňam Tak v letných dňoch nieje nič lepšie, ako ísť na poriadny chladený pivec! A najviac mi chutí pivo Golem rezané (zmiešané tmavé a svetlé pre neznalcov ) » www.kamnapivo.sk/webtron/kosicky... - niečo o ňom l
keby nebolo piva zrejme nie som ani na svete no to je vedľajšie
rozhodne ho mám moc rád no môj top je starobrno bažant krušovice pandúr topvar zahraničné totiž príliš nemusím ale čo je z čiech je kao domáce no nemusím moc príliš preumelkované a predražené pivá predsalen ideo ľudový nápoj
@Uchi golem je vyborne pivo aj ked ja radsej uprednostnujem svetle, ale golem uz davno nie je to co bol tak pred troma rokmi..odvtedy tam kvalita piva velmi upadla a vydari sa im len raz za cas..no aj ked nieje prave vydarene, tak ma tam taha uz len kvoli tej atmosfere a personalu s ktorymi sa ako-tak uz pozname..len skoda ze uz sa dnu nemoze fajcit
@Pukynka_15 no heineken je dobre ale zda sa mi dost jemne.... ja mam radsej take rezavejsie . A co sa tyka vsetkych alkoholov tak na chut je dobre podla mna Malibu s mliekom 1:2. Chuto bombovo a alkohol citit malo, odporucam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
89 komentov
Plzen 10/12
Gambrinus 11 excelent (na Sr som ho nevidel este)
Primátor
Krušovice
Staropramen
Kozel
ale nechem tym nikoho urazit :p
Chutiť chutí, nekonzumujem.
Guinness
Plzeň
Ja mam svokra s čiech.... tak ked ma pozve na jedno si to viete predstaviť
TOTO! disappointed:dúfam , že ukázalo obrázok)
podľa mňa bolo úplne super na Slovensku možno tak Pilsner Urquell ..asi tak sa to píše ale inak ako ja nepijem..tak ale keď už tak víno aj to s mierou že na jazyk a tak bože som sa zamotala
Stella Artois
Staropramen
Heineken
Kozel
ale Stella je moje oblubene...
a chutílo mi ja FOsters a Stela Artois..
Ten kdo pivo nepije ten je sám jak v plotě kůl
a podle svejch zkušeností můžu říct
je tovůl.
Takže pozvanie na jedno až tri pivá v podvečerných hodinách odmietam zriedka.
Gambrinus
Staropramen
..
..
..
..
atď...
No tieto sú best
tam kde chodime maju Šariš, tak ten tmavy
A svetle urcite Budvar 16tka
I LOVE BEER SO MUCH
corona, desperados, a z tych klasickych: staropramen, kozel, bazant
Ale často krát záleží skôr od toho ako je čapované alebo či vobec ako na značke... Už som mal aj nechutnú Plzeň, ale aj dobrého Smädného Mnícha
Z dnes predávaných pív je najlepší čapovaný Kelt, ale do krčiem nechodím, tak si kupujem fľaškové a to:
Zlatý Bažant
Velkopopovický kozel , licenčný
Smädný mních,
Ale chutí mi aj Janáček, Corgoň, a iné
rozhodne ho mám moc rád no môj top je starobrno bažant krušovice pandúr topvar zahraničné totiž príliš nemusím ale čo je z čiech je kao domáce no nemusím moc príliš preumelkované a predražené pivá predsalen ideo ľudový nápoj