ale pýtam sa na chuť - nie na pocit z pitia. jasne, ze inak sa pije z flase a inak z pohara. ale napr. kolu ked pijem, tak mi chuti rovnako, pivo tiez. ale mineralka z pohara je taka volaka..neviem no z flase mam mineralku rad. fakt mam pocit, ze to ma inu chut
chuti to rovnako pretoze tu chut ak bola naliata v plastovej flasi nezmenis tym ze ju nalejes do skleneneho pohara ale ked si ju napustis z pramena do skleneneho pahara zevraj chuti lepsie
u mna je to tak s cistou vodou...z pohara ju nevypijem=Ds flasky skor..ale najviac mi chuti ked ju naberem do ruk=Dtak ze ju pustim z kohutika a do ruk naberiem=D=D
@Pubertslatinocelny mineralka je sama o sebe hnoj a je jedno odkial ju pijes ale povedz mi aky je rozdiel medzi tym ci ju pijes s flase alebo ju z tej flase prelejes do pohara a pijes to z pohara...kedy sa zmeni jej chut???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov