Čokoláda z vysokým obsahom kakaa je horká, však? Tak tá mi nechutí... Inak, ako som nedávno zistila, tak som na čokoládu alergická. Ale nie som s toho nešťastná, nikdy som čokoládu nejedla na kilá
@trubka91 no horka ma vyssi obsah kakaa ako mliecna, ale horku nepovazujeme za s vysokym obsahom kakaa pre ucely tejto ankety (a hadam ani vseobecne), ale je pravda, ze ta s vysokym obsahom je este horkejsia ako to, co sa nazyva "horka cokolada".
az taka horka, ze sa divim, kolko ludi hlasuje, ze im to chut. Pre mna je to podobna chut ako dat si kakaovy prasok
najlepsia je 70% ... raz domov otec priniesol 100%, co som ani nevedela, ze je mozne,a tak som sa do nej nadsene zakusla a musela som to ist rychlo vyplut fakt to bola sila...ta sa da jest jedine po milimetroch ak vobec ale nakoniec sa zjedla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
az taka horka, ze sa divim, kolko ludi hlasuje, ze im to chut. Pre mna je to podobna chut ako dat si kakaovy prasok
Vďaka za vysvetlenie