veľmi ale značka ..... ani neviem. Sa pamätám, že moje prvé bolo Kozel a chutilo mi veľmi Odvtedy pretieklo veľa vody Viem len to, že sa pokúšam v NR vyhýbať Corgoňu, ale pchajú ho všade, kde len vidia!
@pubertslatinocely Len moc nenabadaj, lebo ja strasne malo vydrzim. Po jednom nealku, ked ho vyslopem moc rychlo, sa mi uz podlamuju kolena, takze Ta nakopat moze akurat @depropex , ja budem skandovať
Saris.....srdcom vychodnar. No fuj, uz len ta reklama mi je protivna. x)
Na pivo niesom narocny. Riadim sa heslom, ziadne dobre pivo nieje zle. Hlavne aby bolo studene. Ale keby som si mal vybrat tak asi Bernard, a klasicky Bazant/Kelt
nechapem ludi co nemaju radi pivo , ja mam najradsej alebo teda najcastejsie pijem kelt , kozel , saris , smadny mnich ,,,, no a take co mam rad a piijem ich raz za rok su Gambrinus , heineken , pilsner............ a neznasam corgon
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
a nie, ze mi chuti, ale vypijem. najcastejsie radegast 10
Pivo mám veľmi rada.
Ale ked ma nahodou prepadne chut na pivo tak Šariš a ked som niekde na zapade, kde ho nemaju, tak Heineken
.
a aj to zázvorové v Londýne mi celkom chutí
@puberslatinocelny Čiernu horu krčmu máme v dedine
Na pivo niesom narocny. Riadim sa heslom, ziadne dobre pivo nieje zle. Hlavne aby bolo studene. Ale keby som si mal vybrat tak asi Bernard, a klasicky Bazant/Kelt
Vypijem skoro hocijaké, doteraz mi najviac chutil Krakonoš 11°, Kvasar od Černej hory, Peroni Gran Riserva a z nealkoholického Radegast Birell..
slovenské mi nechutia