boze,hovorim o cistej vode.a nie chlorovanu alebo mineralku. popravde,mate pravdumalo miest ma dobru vodu vhodnu aj na pitie,takze v kazdom meste ina voda,a v takych dierach ako je blava ani nechcem vediet co za sajrajt tam tecie
no mne chuti voda a hlavne studena ale podla mna musi mat voda chut lebo ak by voda žiadno nechutila znamenalo by to že že preda potom nie je lebo len co nie je nemože m at chut vonu a nič podobne
Hlúposť že voda nemá chuť, vodá chuť má. Záleží to na obsahu minerálov, železa a tak. Skús si dať vodu s vodovodu niekde v nížine, tam má voda takú niakú chuť, lebo neobsahuje žiadne minerály a železo, hovorí sa že je to mäkká voda a tvrdá obsahuje železo a vela minerálov. Tá chutí podstatne lepšie. Ale na väčšine územia je voda tvrdá, ako v tej reklame na Calgon, či čo to bolo Takže chutí dobre, ale všade inak, záleží na horninách okolo ktorých sa od zemou obmýva Skús ísť niekam kde je nížina široko-ďaleko žiadna hora, kopec, tam ti tá voda nebude chutiť vôbec. Mne osobne voda chutí strašne.
nevie povedat ze ci chuti alebo nie, ale rozhodne sa rad napijem cistej vody ... hlavne po dobrom jedle ked som smedny tak volim vodu, ktora neprekryje zostatkovu chut dobreho obedu
ale tak voda dade z horskeho pramena je fakt vazne dobra
ano chuti, nic lepsie nepoznam, aj ked velmi nepreferujem tu z vodovodu(hoci na spisi je aj ta dobra), nosim si z lesa zo studnicky a ta nema chybu...lepsi napoj nepoznam
dakedy mi nechutila, teraz pijem len tú ale napríklad keď sme boli v Maďarsku a bola som strašne smädná, naliala som si do pohára normálne z kohútika a pozerám - tá voda bola úplne biela, tak som si povedala že hádam v kohútiku tečie pitná, ochutnala som a bol to hnus, chutilo to ako plné vápnika alebo čoho, tak som ostala smädná a záver? voda má chuť, takú vodnatú
ja pijem jedine vodu , džús , minerálky alebo ľadové čaje.. nenávidím tie ochutené bublinkové žbrndy (mirinda, cola, sprite atď) voda najlepšie uhasí smäd
voda je fajn,po dobrom nedelnajsom obede si nalepit dvojlitrovu flasu na hubu a pit dokym ta flasa nieje tym podtlakom tak skrcena ze uz z tej flase nic moc nejde.a potom uvolnenie oxidu uhliciteho -> grg ktory je pocut az von cez zavrete okna(vraj).matka mi za to nadava ale ved vsetci grgame
Predtým, než som bol u doktora, som si myslel, že čistú vodu nebudem piť ani keby čo bolo.. ale potom sa stala zmena. Doktor zakázal malinovky.. len čaj a čistú vodu.. Odvtedy skoro stále mám so sebou čistú vodu.. aspon dva litre Ked idem plavat, tak pijem, pocas plavania pijem.. ked mam telesnu pijem... po telesnej pijem.. na volejbale pijem.. a ked mi je moc ze teplo tak aj v skoel pijem
ale chuti.. i keď vlastne nemá chuť.. ak nie je chlórová.. (voda v škole? fúúj.. hrozne veľa chlóru..)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
@azizi super
ale tak voda dade z horskeho pramena je fakt vazne dobra
áno,chutí mi čistá voda
Francúzi by sa za našu vodu zapredali
Ale samozrejme striedam to s minerálkou
ale nemas pravdu ze voda nema chut teda aspon ta nasa má, samy chlor to je
ale chuti.. i keď vlastne nemá chuť.. ak nie je chlórová.. (voda v škole? fúúj.. hrozne veľa chlóru..)