Mam taky problem, mal som pc ... 4x512 ram Kingston HyperX, doska abit K8N ULTRA, chipset Nforce 4 ultra AMD 3800+ 64bit 65W , mal som tam vga 6600GT gainward a dal som tam nedavno 8800GS PALIT 384MB, system som pekne nanovo preinstaloval, dal som nove ov
to zdrojmom neni urcite mozno je to prave v tych novych ovladacoch, nemusia podporovadt tvoju kartu, skus tam dat ovladace dodane k ku karte, snad to pomoze
Prepac, ja som sa pomylil , nebolo to error NV4.dll, ale NV4_disp.dll , tak som stiahol ten tak ako si napisal a dal do windows/system... zapal crysis warhead , isiel chvilku dobre a uz som myslel ze to je v poho .. nepadol po takej chvilke ako predtym ale padol aj tak, zasa hodilo chybu drivera NV4_disp.dll Nemam to dat do zlozky system32 ?
goth111 ->> ovladac od grafickej co je k nej original robi to iste, to som skusal uz davnejsie a nic
aj ja mam ten problem tiez palit akurat GeForce FX5500 256MB... som myslel žo to je slabou grafikou to padanie (napr WoW v Undercity) ale ako vidim asi vyrobcom
ja som tu po sto rokoch tak pisem az teraz asi si to uz vyriesil, ale nakoniec to bolo iba tym ze som mal viac nataktovany procak a ramky , so slabsou VGA to islo a ked som dal silnejsiu tak to bolblo a nevedel som to nijako odstranit, vsetko som preinstaloval co sa dalo a nic a vyriesilo to len ubratie z taktov CPU z 30% overclock na 25% a slo to ako hodinky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
nie že tam je problem ale pravdepodobne ho tam nemáš tak si ho skús nahrať do windows/system a uvidíš......
goth111 ->> ovladac od grafickej co je k nej original robi to iste, to som skusal uz davnejsie a nic