áno...a ak je fakt dobrá tak mam problem, začať čítať knihu.... niekedy nemôžem proste čítať knihu aj 2 týždne
a ako to tak čítam.... tak hp seriu som vcšetky časti čítala min. 5x, ako decko annu zo zeleneho domu detto, stražcov času tiež asi tak nejak a etc. etc. (to už len jednotlivé knihy) a stále ma to baví
No, mám chvíľu potom taký pocit, že "Došla som na koniec úžasnej knihy! Už nemám prečo žiť! Čo budem teraz so sebou robiť? Už nikdy žiadna ďalšia kniha nebude tak úžasná, ako bola táto!". A potom sa snažím nájsť ďalšiu takú skvelú knihu, aby som tento deprimujúci pocit mohla zažiť znova
To by som nepovedala, keďže si vždy vravím, že mám (zvyčajne) možnosť si ju kedykoľvek prečítať znova. Ale ak niečo čítam prvý raz, som tým zaujatá a zrazu padne posledné slovo, nastane taký ten zvláštny pocit, že, že... že predsa len, ešte by ste si priali ju po zatvorení znovu otvoriť a nájsť pár ďalších strán.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
občas si ju prečítam zase, občas nie.
ako napríklad veci od Agathy Christie sú skvelé, ale čítam ich len raz.
naopak takého Pottera som čítala asi X-krát.
vlastne, ani neviem, na čom závisí, či si ju prečítam viackrát.
ale skôr len raz.
a ako to tak čítam.... tak hp seriu som vcšetky časti čítala min. 5x, ako decko annu zo zeleneho domu detto, stražcov času tiež asi tak nejak a etc. etc. (to už len jednotlivé knihy) a stále ma to baví