Mám chuť na niečo sladké a nič doma nemáme! Nič... žiaden keksík, žiadnu čokoládu... ani cukrík... Aj jogurty všetky už ktosi požral... Jablká sú v pivnici, ktorá je ďaleko... A aj keby som sa hneď chcela uskromniť s kakaom, tak nemôžem, lebo mi milujúci
A ešte horšie je, keď už doma ani to kakao nie je!
Našťastie sa momentálne nemôžem sťažovať, kakao síce pomaly ale iste dochádza (vďaka komu asi? ), ale sladkosti ešte nejaké máme... (Môžeš sa k nám prísť ponúknuť ak sľúbiš že nezobudíš rodičov )
Takéto stavy poznám až moc dobre Aj teraz by som si dala niečo, ale lenivosť mi nedovolí zbehnúť do obchodu.. len pár metrov od činžiaku A uvariť si puding alebo krupicovú kašu sa mi tiež nechce
55lienka: Mňam... Len u nás doma som s touto kombináciou nepochopená
Seagull1: Treba vyskúšať, možno to chytí aj teba
Ygor, Chavez: Prekonajte svoju lenivosť, berte posledné drobné a hurá do obchodu Nielenže sa potom budete môcť najesť, ale si urobíte krátku zdravú prechádzku po (povedzme že čerstvom ) vzduchu
Desiree: Inak ak by sa u vás doma náhodou vyskytoval kockový cukor, tak aj ten sa dá slušne vyjedať
Galinka - no, jasne ze vyskusam! hned ako budeme mat chleba ale cukor tiez neje zly napad, ale to je to uplne najkrajnejsie mozne riesenie. Radsej si urobim sladucky cierny caj s mliekom
Ja ked mam chut na nejaku sladkost tak vyrabujem cely byt a vzdy nieco najdem bud v jednej z maminych kabeliek, v taskach, suflikoch... proste to sa da ale horsie je ked to je ako teraz..drzi dietu a ja som uz vyrabovala asi cely byt tak neviem ci sa do toho budem pustat znova... ale fakt mam chut na nieco dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Presne to teraz robím... Len už ma nejako suší z toho...
Našťastie sa momentálne nemôžem sťažovať, kakao síce pomaly ale iste dochádza (vďaka komu asi? ), ale sladkosti ešte nejaké máme... (Môžeš sa k nám prísť ponúknuť ak sľúbiš že nezobudíš rodičov )
Jéj, Ty si poklad. Jasné, nezobudím, čo by človek nespravil pre sladkosti... Už aj štartujem metlu...
to je tyranie
Čo by si nemohla? Ak si už raz chorá, tak niet sa čoho obávať... A také, že klin sa klinom vybíja, si nepočula?
Už sa asi nebudem sťažovať... Suché granko je ešte vždy lepšie ako... vyvanutý prach...
A sprav si zasoby jak skrecok
55lienka: chlieb s maslom a grankom? naozaj je to dobre?
inac som Seagull, nie Seaqull
Seagull1: Treba vyskúšať, možno to chytí aj teba
Ygor, Chavez: Prekonajte svoju lenivosť, berte posledné drobné a hurá do obchodu Nielenže sa potom budete môcť najesť, ale si urobíte krátku zdravú prechádzku po (povedzme že čerstvom ) vzduchu
Desiree: Inak ak by sa u vás doma náhodou vyskytoval kockový cukor, tak aj ten sa dá slušne vyjedať
bol som si nakupit.... cize mam zasa plno jedla... a zas mi je zle