Ale,vrátila by som jedno obdobie,aspoň na chvíľu... Keď som bola seriózne zaľúbená a chlap bol seriózne zaľúbený do mňa a fakt to všetko bolo ako malo ...
vek 13,14 by som niekedy vrátil kvôli ľuďom a takej tej.. jednoduchosti ktorou sme si žili ale inak ani nie. napr. na základku by som sa nikdy nevrátil . fuj
Casy, kedy ku mne len tak prisiel spoluziak a objal ma, lebo sme sa proste mali radi a boli sme super kamarati. Dnes sa mi ani nepozdravi rano na chodbe.
Casy, ked mi isla skola bez problemov.
Casy, kedy som nemala potrebu klamat.
Casy, ked som nekomunikovala s priatelmi z vacsej casti cez pocitac/mobil.
Vela mi toho chyba, no aj napriek tomu sa mi viac paci pritomnost ako minulost
pre mňa staré časy znamenajú diktatúru mojich rodičov a rodiny voči mne...našťastie od svojich 18. rokov žijem sám, bez nich a snažím sa posúvať už len vpred..."staré" časy mi teda budú chýbať tak o 15 rokov pri spomienke na môj terajší život...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Ale,vrátila by som jedno obdobie,aspoň na chvíľu... Keď som bola seriózne zaľúbená a chlap bol seriózne zaľúbený do mňa a fakt to všetko bolo ako malo ...
Bolo Nebude 2x
chýbajú mi chatovačky s partou, teraz máme ledva čas na kávu zájsť, nie to ešte na 3 dni ísť hýriť.
veľa mi toho chýba
Človek si zvykne niektoré úseky z minulosti idealizovať.
Casy, ked mi isla skola bez problemov.
Casy, kedy som nemala potrebu klamat.
Casy, ked som nekomunikovala s priatelmi z vacsej casti cez pocitac/mobil.
Vela mi toho chyba, no aj napriek tomu sa mi viac paci pritomnost ako minulost
A už aj tá nová, lebo mám pocit, že sa za chvíľu rozpadne, snáď to bude len pocit...
všetko bolo lahšie, krajšie