- nepotrebujem ju, staci si to preratavat s kurzom 30sk=1euro a mate to. Pruser by to bol pri vacsich objemoch penazi ale tak pri takych to prepacitam aj na normalnej kalkulacke ktora je v mobile
- vzdy sa na statnych zakazkach niekto strasne nabali, problem je ze vsetci to vedia a nikto s tym nic nerobi
nepotrebujem ju ani ja..aj tak mam pri sebe stale len ceske koruny..no ide mi o princip, ze sa s tym babrem a hladam chybu v tom ze neviem pracovat s priblblou kalkulackou, vyclenia na to este aj viac milionov, podla clankov na nete ich je dost chybnych a este na vlastne naklady si ich mame poslat naspat, ze nam ich vymenia..no nech sa...
nechapete, ze oni za to vydr*u strasne prachy a niektore su vadne? a este a ked chcete novu tak si za to musite zaplatit...sak tu ide o princip a nie o to ci viem nasobilku krista!
mne tie kalkulacky pridu ako zbytocnost...vsak ked, tak si to prepocitam v mobile...eurokalkulacka je dobra asi iba na to, ze stuknem o 3 tlacitka menej - x30
Tiez si myslim ze su to vyhodene peniaze. Dnes ma vacsina ludi schopny mobil ktory ma pri sebe stale a taketo veci zvladne.
Mna ale fascinuju aj kadejake reklamne letaky, ci uz od statu (ako tie co prisli s eurokalkulackami) alebo tie co dostanete na ulici. 99% ludi ich bud hned ako ich dostane, pripadne neskor doma alebo ked ich najde vo vrecku, vyhodi. Letaky sa vytlacia, rozdaju, spalia. Ci uz ide o peniaze alebo ekologiu... Byt na mne, takuto formu reklamy by som zakazal. Dnes je mozne umiestnit reklamu kamkolvek. Hlavne v dobe internetu je to strasny nezmysel. Ospravedlnujem sa za mierny offtopic, tot len taka uvaha
jezisi a toto ta vie nahnevat? Sa na to vykasli zahod do kosa na co ti to je? Ta kalkulacka co si cches vsettko na nej prepocitavat? Zober mobil a pocitaj na nom vsetko. Myslim si, ze cela vec s kalkulackami bola bsolutne zbitocna zalezitost. Zbytocne vyvalili za to peniaze.
EUROKALKULACKY??? uplna zbytocnost. sme to dostali, odbalili, polozili na skrinku a tam to trci, prachom zaprasene... mozno niektorym ludom, hlavne tym starsim, to pomoze ale normalny clovek nebude chodit s kalkulackou po obchodoch...
Lebo eurokalkulačky sú pre vysokoškolsky vzdelaných ľudí, ktorí majú v každom vrecku 5 mobilov, nie?
Napadlo ťa, že na Slovensku je kopa ľudí, ktorí si napríklad už ten mobil dovoliť nemôžu? Chcel by som vidieť aké haló by urobili takí rómovia z toho keby niekto vypustil také neuvážené vyhlásenie ako ty na verejnosť ...
A samozrejme aj to, ako by sa snažili v hlave deliť tridsiatimi, to by mohlo byť celkom zábavné
vidím, že všetci ste pochopili pointu tejto diskusie..vidno, že ešte nezarábate a z vašich peňazí sa tie pre vás kktiny na zrátanie primitívnych čísel nekupujú...
tieš mi došla kalkulačka a ukazuje mi kurt 1 sk = 1 €, myslim že volakde ukazovali ako nastavit kurz .... ale teraz to nemožem najst pls napiste mi ak to niekde najdete pls ... dik
Kurz si nastavite tym ze na kalkulacku napisete kurz aky chcete napr 30.1260 a na zadnej strane pod nalepkou Q.C. PASS ihlou stlacite gombik v dierke a mal by nabehbut .............
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
2. mam eurokalkulacku v telefone.
3. vsak vyrobili okolo 2. mil. eurokalkulaciek .... urcite budu niektore chybne....lenze ty mas to nestastie ze si to dostala prave ty...
- vzdy sa na statnych zakazkach niekto strasne nabali, problem je ze vsetci to vedia a nikto s tym nic nerobi
nechapete, ze oni za to vydr*u strasne prachy a niektore su vadne? a este a ked chcete novu tak si za to musite zaplatit...sak tu ide o princip a nie o to ci viem nasobilku krista!
Mna ale fascinuju aj kadejake reklamne letaky, ci uz od statu (ako tie co prisli s eurokalkulackami) alebo tie co dostanete na ulici. 99% ludi ich bud hned ako ich dostane, pripadne neskor doma alebo ked ich najde vo vrecku, vyhodi. Letaky sa vytlacia, rozdaju, spalia. Ci uz ide o peniaze alebo ekologiu... Byt na mne, takuto formu reklamy by som zakazal. Dnes je mozne umiestnit reklamu kamkolvek. Hlavne v dobe internetu je to strasny nezmysel. Ospravedlnujem sa za mierny offtopic, tot len taka uvaha
Niekdo sa na tom pekne nabalil
Lebo eurokalkulačky sú pre vysokoškolsky vzdelaných ľudí, ktorí majú v každom vrecku 5 mobilov, nie?
Napadlo ťa, že na Slovensku je kopa ľudí, ktorí si napríklad už ten mobil dovoliť nemôžu? Chcel by som vidieť aké haló by urobili takí rómovia z toho keby niekto vypustil také neuvážené vyhlásenie ako ty na verejnosť ...
A samozrejme aj to, ako by sa snažili v hlave deliť tridsiatimi, to by mohlo byť celkom zábavné