Ahojte, chcela by som vás poprosiť o maličkosť. Ak si v médiách (noviny, časopisy, tv - aj hovorené slovo, web) všimnete hocijakú gramatickú chybu (skloňovanie, y/i, slovosled...) tak mi prosím napíšte tie chyby aj so zdrojom. Ďakujeem veľmi pekne.
potrebujem aktuálne do novembra zbierať na prácu skôr dve práce do školy :/ veľa ich potrebujem cca 40 aby sa z nich potom dalo povyberať je toho veľa len neviem či ich extra veľa nazbieram sama do konca novembra popri tom mám aj iné veci lepšie je keď si viac ľudí všimne jednu chybu aspoň
čítaj si moje blogy a sa pogrcas z tej mojej slovenčiny chyby tam veľmi nie sú..ale ten slovosled..no jak retard dajme tomu, že som cudzinec žijúci na slovensku
@vcielocqa máš na to čas do konca novembra. keby si teraz nevenovala čas birdzu, ale hlúpych 10 min prečítaniu nejakého článku alebo čumeniu na telku, tak by si niečo našla a urobila si poznámku o tom. a keby si to robila tak každý večer, tak začiatkom novembra to máš hotové, ty iné povinnosti.
@grietusha a myslíš že to nerobím ? na birzdi som strávila 2 minúty aby som to napísala ale vidím, že to nemá zmysel keď chce človek pomoc... chcem toho totiž nazbierať čo najviac nech je z čoho vyberať....lepšie keď si 10 ľudí všimne 10 rôznych chýb než keď ja musím nasilu na to stále myslieť a hľadať 40 chýb a nasilu pozerať telku a nasilu čítať články..... ale ok... dik za "pomoc" a "pochopenie"
@vcielocqa keby každý jeden človek chcel pomoc od druhých na svoje práce do školy, tak by sme nakoniec nerobili nič iné, len pomáhali druhým a so svojím nerobili nič.
ja nečakám že mi ostatní nájdu všetko do práce preboha ľudia spamätajte sa... ja som chcela len pár tipov, niečo do očí bijúce, čo ste niekde videli...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
btw na čo to ptorebuješ?