hmm ja niektore nedokazem ,bohuzial,odpustit ,aj ked akokolvek chcem ,ale nemozem jednoducho .....je to mozno blbe ...ale neviem odpustit velke chyby ....a citim v sebe dlho hnev ...nie som schopna odpustit nieco vacsie ..napr sklamanie od isteho cloveka aatd
Chyby odpustam vzdy a aj na ne casom zabudnem. Lenze chyba je to, co clovek spravi NEUMYSELNE.
Ak mi niekto nejak umyselne ublizi a potom ho to trapi.... tak ho necham nech sa potrapi..... a ak uvidim ze ho to nepreslo a mrzi ho to naozaj od srdca tak odpustim......
A vzdy zohladnujem fakt, ze ja tiez nie som svaty.....
Mne sa zdá, že "odpúšťam, ale nezabúdam" je strašné klišé ...
To má ako znamenať, že si pamätám, ak ma človek oserie a mám k tomu neutrálny vzťah? ...
Nie, nemá ... A asi to vlastne nemá znamenať dokopy nič ...
... ...
Priamo k téme - hlavne sa na všetko pozerať s trochou pocitov a s trochou logiky a nie pohľadom "každý si zaslúži druhú šancu" ... Ak si ju každý zaslúži, tak sa na ňu každý môže automaticky spoliehať ...
Vy ste všetci neomyľní a bezchybní? A ste radi, keď vám dá niekto druhú šancu? Tak prečo by ste túto radosť nedožičili aj vy druhým. Nevravím už o tretej šanci, to dokážu len buď totálne dobroprajní, zúfalí alebo naivne hlúpi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
spravny chlap by nemal byt nikda triezvy
potom su tu vsak vynimky.. ked vidiet, ze dotycna osoba nema zaujem vyuzit ale len zneuzit druhu sancu..
a tiez zalezi i v com je to ta druha sanca.. predsa cloveku, ktory ti rozvrati zivot a totalne znici asi tu druhu sancu nedas..
ale cloveku co ta oklame ju dat mozes..
dala som šancu človeku, akého si opísal, že ty by si takému nikdy nedal.
a neľutujem.
človeku, čo ma oklame, nedávam.
hraj s takými kartami aké máš, využi všetko čo môžeš.
ale sama vies, ze nieco taketo sa neda zhrnut v skratke, je to prilis individualne. ide aj o to ako poznas toho cloveka a co a preco sa to stalo atd..
takze len dobre pre teba disappointed:thumbs)
-> robit chyby je ludske ->> odpustat bozske
Ak mi niekto nejak umyselne ublizi a potom ho to trapi.... tak ho necham nech sa potrapi..... a ak uvidim ze ho to nepreslo a mrzi ho to naozaj od srdca tak odpustim......
A vzdy zohladnujem fakt, ze ja tiez nie som svaty.....
ja osobne davam aj 3 aj 4 aj 5 sancu, ale zalezii aj na tom o koho sa jedna a ako mi na doticnej osobe zalezii, teda..mne zalezi na kazdom
ale zase poznam osobne cloveka, ktoremu ani kebiste dali 1000 sanciii, tak to nepomoze ostatne, aj jeho rodicia rezignovaly
To má ako znamenať, že si pamätám, ak ma človek oserie a mám k tomu neutrálny vzťah? ...
Nie, nemá ... A asi to vlastne nemá znamenať dokopy nič ...
... ...
Priamo k téme - hlavne sa na všetko pozerať s trochou pocitov a s trochou logiky a nie pohľadom "každý si zaslúži druhú šancu" ... Ak si ju každý zaslúži, tak sa na ňu každý môže automaticky spoliehať ...
a súhlasim aj so @Stage @18