Nenašiel by sa tu niekto, ku komu by som sa mohla pridať ? Nepodarilo sa mi z mojich priateľov nikoho presvedčiť, pretože zväčša ani nepoznajú skupiny, ktoré tam hrajú a zdá sa im to moc drahé. Mám stan, ale sama spať v stane, to sa mi nejaví ako moc šťas
@goldfish Pokiaľ si spoločenský typ, nie je to problém. Partiu splašíš na počkanie... Hlavne, keď si žena
Vždy keď som sa túlala chvíľu sama po festivale som si našla nejakú dobrú partičku.
ja budem na Pohode, ale mám tak trochu svoj program dosť (klasicky, ja vždy behám sama), ale ak chceš, na pivo s tebou zájdem
inak mať stan sama pre seba je ÚÚÚÚPLNE najlepšie!
/sice... somsi práve spomenula na to, ako som aj ja aj naj kamarát mali stan každý sám a aj tak sme vždy boli spolu v stane, kecali a smiali sa a v druhom stane sme mali veci a úplne tie rozhovory na začiatok, ako to máme pre naše one night stands /
ja idem tiež sám, ale asi budem mať stan toho roku pri literárnom stane... neviem, tiež som si nejak zvykol chodiť na festivaly ako samostatná jednotka
ale keby ma chcel niekto vidieť, tak v piatok od dvanástej do poltretej a potom od pol štvrtej do pol piatej budem moderovať v literárnom stane autorské čítania... ale potom na mňa nerobte ksichty z publika
@hetfield O pive toho viem dosť, preto tvrdím, že je to pivo. Síce nudné, nezaujímavé ale vo svojej kategórii europiva by som povedal, že z tých lepších.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Vždy keď som sa túlala chvíľu sama po festivale som si našla nejakú dobrú partičku.
inak mať stan sama pre seba je ÚÚÚÚPLNE najlepšie!
/sice... somsi práve spomenula na to, ako som aj ja aj naj kamarát mali stan každý sám a aj tak sme vždy boli spolu v stane, kecali a smiali sa a v druhom stane sme mali veci a úplne tie rozhovory na začiatok, ako to máme pre naše one night stands /
ale keby ma chcel niekto vidieť, tak v piatok od dvanástej do poltretej a potom od pol štvrtej do pol piatej budem moderovať v literárnom stane autorské čítania... ale potom na mňa nerobte ksichty z publika