Chystám sa kúpiť si novú gitaru, ale ako to už býva, neviem sa rozhodnúť. Veľmi ma láka limitovaná edícia od Epiphone SG g400 so snímačmi EMG. Je to však až z Ameriky a keby sa vyskytol nejaký problém, bolo by ťažké vybaviť reklamáci alebo niečo.
na tu epiphone sg som pocul len dobre veci aj ked poznam ludi co uprednostnili ceku kopiu od fokus-u alebo tie vintage. ja osobne by som si epiphone nekupoval, dal by som ti odkaz na ine forum, tam je aj vysvetlene preco
Doprava z ameriky je problematicka, lebo ju musis preclit a to je dalsich 14% naviac ceny... A dalsia vec shiping z ameriky je dost drahy, tak sa ti to nakoniec vobec neoplati pokial tam nejdes osobne napr. za pracou a vtedy si mozes nakupit kopu veci... Ja si do USA urcite pojdem kupit gitaru a kombo: MESSA BOOGIE Road King II za 50 000!!!!
doprava z usa nemusi byt vobec probelematicka ani draha, skor naopak,ak poznas tych spravnych ludi (vlastna skusenost)..popytaj sa tu forum.gitaristi.sk ...co sa tyka tych gitar,tu epiphone konkretne nepoznam,ani neviem ake su tie EMGcka,ale medzi vintage sa najdu aj dobre kusy,sam mam jeden LP doma na cvicenie a teraz sa dopredavaju fakt za babku,takze treba vyskusat
@2 ja si na kombo nejak nepotrpim kedze byvam v byte, mam malu sestru co furt spi takze hrat nejak casto a hlasno na kombe nemozem. mam teraz 10wattove a samozrejme chcem lepsie ale postaci mi aj nejake 30 az 50 wattove.
ide mi o gitaru. kazdy okolo mi huci do hlavy ze si mam kupit epiphone lebo je to lepsia znacka nez vintage. ale som zas pocula ze vintage maju sg lepsie kusy nez epiphone. (myslim klasicku epiphone, nie so snimacmi emg).
a ta vintage ma bezne hodnotu 8 a pol dokonca aj v zahranici kde byvaju ceny vacsinou polovicne nez tu.
dovoz z ameriky nemusi byt az taky problem, ale co ak tej gitare nieco bude? alebo po case sa s nou nieco stane, ako ju reklamujem??
@3 mimochodom dufam ze si uvedomujes ze v usa maju inu zastrcku, takze maju aj komba stavane na ine napatie, ne ze ho strcis na slovensku do elektriky a ti rachhne
@4 EMG pouzivaju najlepsi gitaristi (napr zakk wylde ci jak sa pise) , patria medzi spickove snimace. gitary s takymito snimacmi stoja nad 20 tisic kedze sami snimace maju hodnotu nejakych 7 tisic.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
dobre kombo = pol gitary....
mne sa osobne paci ibanez GRG170DX-BKN za 6889 sk v muzikeri
@2 ja si na kombo nejak nepotrpim kedze byvam v byte, mam malu sestru co furt spi takze hrat nejak casto a hlasno na kombe nemozem. mam teraz 10wattove a samozrejme chcem lepsie ale postaci mi aj nejake 30 az 50 wattove.
ide mi o gitaru. kazdy okolo mi huci do hlavy ze si mam kupit epiphone lebo je to lepsia znacka nez vintage. ale som zas pocula ze vintage maju sg lepsie kusy nez epiphone. (myslim klasicku epiphone, nie so snimacmi emg).
a ta vintage ma bezne hodnotu 8 a pol dokonca aj v zahranici kde byvaju ceny vacsinou polovicne nez tu.
dovoz z ameriky nemusi byt az taky problem, ale co ak tej gitare nieco bude? alebo po case sa s nou nieco stane, ako ju reklamujem??
@3 mimochodom dufam ze si uvedomujes ze v usa maju inu zastrcku, takze maju aj komba stavane na ine napatie, ne ze ho strcis na slovensku do elektriky a ti rachhne
@4 EMG pouzivaju najlepsi gitaristi (napr zakk wylde ci jak sa pise) , patria medzi spickove snimace. gitary s takymito snimacmi stoja nad 20 tisic kedze sami snimace maju hodnotu nejakych 7 tisic.