Asi vzdy je zaujimavy pocit stretnut niekoho medialne znameho ale stareho pana ktory recni nieco v cudzom jazyku by som si asi neisiel pozriet aj kebyze mi to bolo umoznene co mi teda umoznene nebude
Prišiel k nemu malomocný človek, poklonil sa mu a povedal: „Pane, keby si chcel, môžeš ma uzdraviť."
1.“Ježiš vystrel ruku, dotkol sa ho a povedal: „Chcem! Buď uzdravený.“ A muž sa z malomocenstva ihneď uzdravil.
2.Ježiš mu povedal: "Nikomu nič nehovor, ale choď, ukáž sa kňazovi a obetuj dar, ako to nariadil Mojžiš na dôkaz, že si zdravý."
3.Farizeji a zákonníci reptali a hovorili jeho učeníkom: Prečo jete a pijete s mýtnikmi a hriešnikmi? Ježiš im povedal: "Lekára nepotrebujú zdraví, ale chorí."
Netúžim po tom, zájdem do kostola radšej.. Aj keď si myslím, že cirkev samotná je taká mnohotvárna a robia sa tam aj nekalé veci. Ja som iba spätý s Bohom, pomodlím sa keď mi je ťažko a nehrám sa na nejakého na oko katolíka, čo robí nekalosti a nemá čisté svedomie..
aj keby som bol na Slovensku, určite nie... nemám v obľube firemné meetingy a cirkev nie je nič iné, než firma btw. v sucasnej dobe naozaj "potrebná investícia"... štát vyhodí na jeho návštevu cez 5 mil. € z peňazí daňových poplatníkov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
nie som zaočkovaný hnojom a keby aj tak aj tak nie...
Prišiel k nemu malomocný človek, poklonil sa mu a povedal: „Pane, keby si chcel, môžeš ma uzdraviť."
1.“Ježiš vystrel ruku, dotkol sa ho a povedal: „Chcem! Buď uzdravený.“ A muž sa z malomocenstva ihneď uzdravil.
2.Ježiš mu povedal: "Nikomu nič nehovor, ale choď, ukáž sa kňazovi a obetuj dar, ako to nariadil Mojžiš na dôkaz, že si zdravý."
3.Farizeji a zákonníci reptali a hovorili jeho učeníkom: Prečo jete a pijete s mýtnikmi a hriešnikmi? Ježiš im povedal: "Lekára nepotrebujú zdraví, ale chorí."