raz som tam bola pred milion rokmi, videla som Kulyho a sedela za stolíkom z Televíznych novín. bola to super zábava! dúfam, že už tam nikdy nebudem musieť ísť
@tikalok veru, už by stačilo :/ navyše Patrik Herman je sympaťák, nechaj ho
ked som bola mensia som tam vzdy chcela ist lebo to byvalo na moje narodky a ked ma to uz preslo zobral ma tam tatko a myslela som ze tam umrem nic zaujimave tam nie je..
bola som tam raz zo základky, pamätám si len, že tam hral Martin Madej, druhýkrát som bola v roku 2007 s kamarátmi, lebo hrali Horkýže slíže a ako jediní sme pogovali (ako inak, keď naokolo boli len babky s vnúčencami)
inak len davy ľudí, ktorí sa túžia odfotiť s akože celebritami a pchajú im do ruky pamätníčky kvôli podpisu - toto chceš?!
bola som raz a už nikdy viac, podla môjho názoru sa ti tam ísť neoplatí.. nula bodov ..rady na máriu. jedine čo som videla bol koncert Gabiky Gunčíkovej
chcela by som isť... ale tak možno raz sa tam aj dostanem ked som to zvykla sledovať v telke tak to tam vyzeralo byť ok...ale v tých teplách medzi tolko ludmi to zas nevyzeralo ok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
ale kedze mi palko bruchalys odmietol dat podpis na miesok tak som sa nadurdil a viac som tam uz nesiel
alebo Uprising.
gg
@tikalok veru, už by stačilo :/ navyše Patrik Herman je sympaťák, nechaj ho
ale možno tam bude ivet, a ona by neodmietla...
ale inak sa tam neoplatí... už len kvôli tej ceste v premačkaných busoch
inak len davy ľudí, ktorí sa túžia odfotiť s akože celebritami a pchajú im do ruky pamätníčky kvôli podpisu - toto chceš?!
@tikalok toto som nepochopil, ale chcem!
» www.birdz.sk/webka/dannyd14/...