keby HP 7.2 bolo o tom ze skupina najlepsich najomnych vrahov na svete sa ucastni sutaze o 7.2 miliona dolarov a cielom hry je vyvrazdit vedenie firmy hewlett packard tak sedim v prvom rade
nemám za čo a ani nemám s kým a samej sa mi tam ako trapke nechce ísť, keďže moji známi so mnou nadšenie pre HP nezdieľajú a s mojimi 40ročnými strýkmi už nikdy v živote nepôjdem, stačilo mi, keď som s nimi bola na štvorke... to horšie jak s malými deťmi
@etelnair tak v stojíme v rade, ony odrazu, že musia ísť cikať, tak obaja ako malé deti išli cikať...
a potom tie hlášky... niektoré si už nepamätám, ale v pamäti mi ostalo... ako je na konci 4ky ten záber na bludisko zhora, tak strejdo sa ku mne nakloní a hovorí mi: "To je jak v Tescu..."
@etelnair moji strejdovia? by si sa čudoval... poznajú každú rozprávku, chodia na každú rozprávku do kina... HP knihy sa kupovali len kvôli nim, tak isto aj Artemis Fowl...
@etelnair práveže ony to tak berú, ja to tak neberiem.. ony boli iniciátormi toho, aby sme išli do kina... ale tak moji strejdovia, to veselá kopa, to som už na to zvyknutá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
nemám za čo a ani nemám s kým a samej sa mi tam ako trapke nechce ísť, keďže moji známi so mnou nadšenie pre HP nezdieľajú a s mojimi 40ročnými strýkmi už nikdy v živote nepôjdem, stačilo mi, keď som s nimi bola na štvorke... to horšie jak s malými deťmi
a potom tie hlášky... niektoré si už nepamätám, ale v pamäti mi ostalo... ako je na konci 4ky ten záber na bludisko zhora, tak strejdo sa ku mne nakloní a hovorí mi: "To je jak v Tescu..."
a budem to strašne prežívať a budem strašne plakať a keď mi jebne, tak na to pôjdem pokojne aj trikrát po sebe