@mm47 mne tam chodí najlepšia kamoška a jej frajer. Sama povedala, že je tam len kvôli titulu, lebo na jednu skúšku sa učí tak 2-3 hodiny. Jej frajer, je tam iba preto, lebo sa na STU nedostal. Sama povedala, že to by urobila aj keby nechcela. A navyše tam prechádzajú ,,naše" podnikateľky. Baby, čo chodili k nám na školu, ledva prechádzali so 4rkami. (naši učitelia so strednej ich volali sliepky) Jedna dokonca opakovala ročník. A sú tam a prechádzajú.
@mm47 Tak ja som si tiež vyberala odbor podľa toho aký k tomu mám vzťah, takže akože v pohode. Ja len viem, že akurát Alžbeta nepatrí k školám ktoré môžme nazvať akurát elitou, to musíš uznať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
...niektorí chytráci tu zistili že Blava je rieka a teraz ich ide rozjebať keď to používaš namiesto Bratislavy...
Ja som tam bol len jeden smester a nemam ziadny uz mal som aj E , aj A , B zo skusok takze .... dalo sa.