inak je možné závidieť závidiacemu ? ale každopádne si vybrali obdbie mojej najväčšej peňažnej prázdnoty.... a najväčší gól je..... pozorne načúvajte..... že práve tento skurvený vííkend tam som.....
no asi nie .. tak ja by som si to v pohode zaplatila ale bývam v KE ..čiže ešte 20 € na vlak .. no ani to by nebol taký problém ..skôr presvedčiť mamku
no, ak by to nebolo v taký debilný deň ako nedeľa, tak by som šla, takto idem čakať, kým dakde nablízku budú zas... už som toľko vecí premeškala, že si na to aj zvykám
@n0win0u blízko BA? ty býva na Sibíri, keď máš také podivné odhady vzdialeností?
a jasné, s veľkým batohom sa budem tlačiť na koncerte, potom zas s veľkým batohom budem nocovať dakde na stanici, kým mi ráno nepôjde nejaký spoj a potom sa ráno na nemeckej literatúre tváriť prítomne, čo?
okrem toho, pondelok je jeden jediný deŃ, kedy mám školu aj doobeda a píšu dochádzku
@mielikki boze to su problemy -.- satne funguju aj tam si predstav, prenocovat sa da aj na intraku za par eur pokial viem a do skoly predsa ist furt nemusis, mi netvrd, ze sa stane neco ked nepojdes na jednu picovinu.. tak nech pisu, doneses od doktora nieco !
@n0win0u minule keď som bola, šatne neboli a neverila by som tomu, že sa noťasu tam nič nestane, na intrák by som netrafila a celkovo, ja z dca hentak ďaleko na koncert nemôžem, by som musela počúvať reči o tom, ako si nevážim peniaze a míňam ich za kraviny
proste márne prehováraš, prežila som nebyť na fleshgodoch, prežijem i nebyť na opethe
Som len rad, ze som ich stihol, kym este hrali aj tvrdsie veci. Nie ze by som na to bol vysadeny, ale Heritage ma totalne nebavi a oni hraju takmer len z neho... a kvoli 2-om pesnickam z Damnation a jednej zo Still Life tam asi nepojdem
chcela som ísť, ale nenahnala som na to nejakého človeka, a vlastne ani peniaze nemám (ale keby so mnou niekto známy išiel, tak si tých 26 € či koľko stojí lístok nájdem
@majo pre chudobnych, naco by mi bol VIP listok v jebnutej lozi.. ja stem akerfeldta tam vyfajcit, to z VIP sa mi nepodari a rad by som ich odchytil na pive ked budu
chcel som ist...ale potom som videl playlist ktory hraju a odradilo ma to ..skoda..cakal som aspon par naserov ze daju, a nic ...aspon ostanu prachy na Blaze Bayley a Napalm Death
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a idem do divadla na parádu....
a tesim sa ako khokho
@janu nebudu hrat len novy album
a jasné, s veľkým batohom sa budem tlačiť na koncerte, potom zas s veľkým batohom budem nocovať dakde na stanici, kým mi ráno nepôjde nejaký spoj a potom sa ráno na nemeckej literatúre tváriť prítomne, čo?
okrem toho, pondelok je jeden jediný deŃ, kedy mám školu aj doobeda a píšu dochádzku
proste márne prehováraš, prežila som nebyť na fleshgodoch, prežijem i nebyť na opethe
a just to preženieš tak, aby si dúfal, že si budem hlavu trieskať o stenu zo zúfalstva, čo?
» www.setlist.fm/setlist/opeth/2...
toto mali 18teho v setliste.. u mna spoko