chytili, vystupili so mnou a chceli ma odviest na policajnu stanicu, lebo som mala 14 a nemala obciansky a ja som im hovorila nech ma prosim pustia ze sa ponahlam na pisomku z nemciny smiley: lebo to bolo cez tyzden rano cestou do skoly a nakoniec nastupili na dalsi autobus a nechali ma tam
Ako takto... Mna uz par krat (hmm dva razy?) chytili tak, ze som mala sice elektricenku, ale nemala som ju pri sebe. Ale vzdy to potom nechali tak, bo tusim som nemala pri sebe ani obciansky Ale uz niekolko rokov si bravam vsetky doklady spolu s isicom kam idem, takze uz sa mi to nastastie nestava.
Ano a moje vety boli: Do you spek french? Do you speak English? Nerozumieť! Where is my language book? A kamaráti sa mohli ušťať od smiechu a nemali sme pokutu, len nám vysvetlil, ako sa značkujú lístky
Revizora som videl len raz v zivote... ale par krat som zazil ze sofer busu vyskocil z kabiny a zacal kricat na ciganov nech mu ukazu listok... a samozrejme nemali listok ani elektricenku... tak ich vykopol z busu
Trikrát, raz som sa z toho vyvliekla :/ (Áno, chudobní študenti cestujú načierno kvôli adrenalínu.)
V KE v poslednej dobe revízori zagresívneli, niektoré linky (18-tku smerom na KVP okolo tretej popoludní, keby ste chceli vedieť ) kontrolujú prakticky denne, chodia aj štyria naraz, ich obľúbená činnosť je privolávať políciu a dávno som nevidela, že by niekoho pustili.
hej, hnusný revizor ma chytil ale lístok som mala !! A aj označený ale bola som tam 2 min. po vypršaní limitu !! Som mala 15min. lístok a bola som tam 17min !! sviňa a 40€ som musela platiť fotríka skoro jeblo.
ale preto, ze som zabudol preukazku s oprávneným na polovicny listok, ktory som si kupil. kedysi sme museli mat este zvlast take potvrdenie, dnes to uz netreba. no aj tak som to nemal spravit, clovek sa moze ucit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale čo prešlo mi to, nemám ešte občiansky
teda ma iba kontroloval
V KE v poslednej dobe revízori zagresívneli, niektoré linky (18-tku smerom na KVP okolo tretej popoludní, keby ste chceli vedieť ) kontrolujú prakticky denne, chodia aj štyria naraz, ich obľúbená činnosť je privolávať políciu a dávno som nevidela, že by niekoho pustili.
@tragikomik omg, to mi nikdy nenapadlo použiť
Ale na to, ako často chodím na čierno (listok mám fakt ojedinele), je to relativne malo.
2x z dvoch mi to vyšlo ale keď som utekal nebolo mi všetko jedno...